CześćSzukam jakiegoś lapka pod gry. Nie znam się za bardzo na jakichkolwiek komponentach jak karta graficzna czy procesor itp. Nie chcę grać w nowości jakie wyszły ostatnio na rynek, ale w takie jak Crysis, Assassins, NFS shift itp, przegladając portale i sklepy internetowe zaciekawiło mnie parę ofert np. na...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....
Witam. Moja wiedza o komputerach zatrzymała się w 2004 roku i obecnie jestem kompletnie zielony. Po długim researchu postanowiłem, że kupię jeden z poniższych laptopów. Proszę tylko doradźcie, który jest najlepszy na podstawie procesora, bo to dla mnie kluczowa sprawa. Z góry dzięki za pomoc.Acer Aspire 7740-374G64 (LX.PLY0C.007) ...
Kolejność od mniej więcej najbardziej wydajnych w dół:http://allegro.pl/procesor-intel-dual-core-e2200-2x2-0ghz-1mb-gwar-i1361452884.htmlhttp://allegro.pl/intel-pentium-dual-core-e2200-2-20ghz-1m-800-06-i1357641027.htmlhttp://allegro.pl/procesor-...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Witam Mam Mały dylemat dot. Nowego Komputera mianowicie chodzi o to że cały zestaw, który chcę kupić kosztuje nie całe 3 tyś złoty obecnie posiadam 600 zł i chciał bym wydać to na 1-2 podzespoły tylko nie wiem jakie. Zespoły które chcę kupić chciałbym włożyć je do starego kompa. I nie wiem od czego zacząć.O to zestaw, który chcę zakupić http://www.morele.net/inventory/info/4AsVuP/ O...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
Potrzebuję szybkiej pomocy w wybraniu komputera. Mam tu parę wybranych Laptopów i nie mogę się zdecydować. Jakbyście mogli podajcie mi jaki i dlaczego jest najlepszy. SONY VAIOSony Vaio VGN-NR38M/S DualCore T2390 1.86GHz, 2GB, 250GB, DVDRW, X3100, 15'', VHPLink do produktu:SONY VAIOAcer Extensa Procesor:...
Moge naciagnac do 1700zl jak macie jakies propozycje co do grafy lub procka piszcie CPU:IntelPentiumDual-Core G840 IntelPentiumDual-Core G840 LGA1155 BOX -...