Witam.Zamienie Ps Vita + HtcWildfire za dobrego kompa do bf3Ps Vita stan idealny (jak nowa),Fifa fottball 2012,karta 4gb,etui,papiery,gwarancja itpHtcWildfire stan bardzodobry,caly czas folia na wsywietlaczu,papiery,pudelko...
Witam zamierzam zakupić smartphone multimedialny,który bd mi służył głównej mierze do wypisanych czynności(wypisane od najważniejszych):-słuchania muzyki-nawigacja-oglądania filmów-granie w gry-przeglądania stron-robienie zdjęćTelefony które wpadły mi w oko (możecie również podawać własne typy telefon na telefon przeznaczone mam 450 zł możne być używany tylko z gwarancją):-Samsung Wave-
Witam. Posiadam HTCwildfire s. Mam kilka problemów. Gdy wejde w android market(google play) i chce sobie pobrać gierkę pisze że jest niezgodna z moim urządzeniem. Dlaczego? Jak zaktualizować androida do 4.1 tego najnowszego. Czy wogóle można to w tym htc to zrobić? I jeszcze...
Mam problem posiadam telefon HTCWildfire i posiada on funkcję Hotspot chciałbym połączyć się przez niego z laptopem żebym nie musiał latać wszędzie z modemem, ale tu pojawia się problem. Laptop widzi ten telefon jako HTC portable Wifi wpisuje hasło sieci WiFi na pasku zadań...
witajcie co sądzicie o tych słuchawkach tak sie zastanawiam czy je kupic czy nie, ogólnie słuchawki mają być na rower również chciałbym żeby miały duży bas i dobrze wyraźnie grały..fajnie bybyło jakby ktoś mi doradził lub ewentualnie podał coś ciekawszego. słuchawki miały by być do 150PLN fajnie by było jakby słuchawki dobrze współpracowały z smartfonem HTC...
Ten telefon jest za słaby do większości nowych gier + producent ma gdzieś wydawanie oficjalnych aktualizacji dla budżetowych smartów.Aktualizować można ręcznie ale potrzeba Ci doświadczenia jeśli nigdy wcześniej nie robiłeś. Wszystkie informacje o rom'ach itd -> HTCWildfire S - xda-developers
Nie ma oryginalnego Androida ICS od producenta ponieważ HTC nie przewiduje aktualizacji Wildfire S do ICS.Pozostają Ci tylko nie oficjalne mody jeśli chcesz koniecznie mieć coś w stylu ICSTylko nieoficjalne.http://forum.android...working-178324/
Witam. Posiadam HTCWildfire S. Mam go od mniej więce 2-3miesięcy. Od kilku tygodni telefon się zawiesza jest wolny . Co to może byc? I mam jesczze jeden problem. Naprzykład ta gra:...
Na rynku jest coraz większe grono producentów, którzy konkurują ze sobą o wyprodukowanie jak najlepiej sprzedających się słuchawek. Jedną z takich firm, zresztą trzeba przyznać, że pomysłowych, o czym przekonacie się w dalszej publikacji, jest Jabra. Do mnie właśnie trafił ich zestaw słuchawkowy o nazwie Jabra Clipper. Czy warto w ten produkt zainwestować swoje pieniądze? Przekonacie się...
OTL logfile created on: 2012-11-15 13:02:50 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomek\Desktop64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,87 Gb Available...
Tak chciałem to profilaktycznie sprawdzić czy czegoś nie mam na dysku. Dysk sprawdziłem nic się z nim nie dzieje :( W ten sposób są również identyfikowane czytniki kart, czy nawet pamięci flash i tego będzie tyczył ten błąd. Widać coś u mnie? 19:32:10.0504 3880 TDSS rootkit removing tool 2.8.16.0 Feb 11 2013 18:50:4219:32:10.0814 3880...
Zerknij raz jeszcze jak możesz, bo wyżej nie uruchomiłem programu jako administrator."HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File not found: rdpclip""HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" "" ...