Skocz do zawartości

gry roku 2011

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: gry roku 2011

rok 2012

Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...
  • Paranormalne
  • napisane 21 07 2008 19:10
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 18554

Wybieramy karte graficzną w laptopie

Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...

Logi - Znikające pliki na dysku

############################## | UsbFix 7.045 | [Listing]User: Waldek(Administrator) # WALDEK-KOMPUTER [MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7599]Updated 15/05/2011 by TeamXscriptStarted at 22:13:43 | 24/02/2013Website: [url="http://www.teamxscript.org"]webmail http://webmail.ovh.net[/url]Submit your sample:...

Winning Eleven 2002 Online ! www.weol.org

Wygląda, że chyba dobrze trafiłem z tematem. Na forum wszystko kręci się właściwie wokół jednego i tego samego, więc uznałem, że przydałaby się jakaś odskocznia. I tu taka mała (duża?) propozycja…Pamiętacie ile czasu spędziliście nad Worms 3D? A jak długo mieliście zainstalowane Skoki Narciarskie 2009? W Pro Evolution Soccer 2009 nadal pewnie gracie? Nie? Właśnie. Widać jak bardzo...
  • Gry
  • napisane 18 09 2011 08:08
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 3624

LG Optimus Black - recenzja

WprowadzenieMiesiąc temu kupiłem telefon LG Optimus Black, który pojawił się na rynku w drugim kwartale 2011 roku, więc jest to całkiem świeży model. Równocześnie z nim pojawiły się też dwa inne modele, LG Optimux 2X oraz LG Optimus 3D. Czy dobrze zrobiłem wybierając akurat ten model? Za chwile się przekonamy....

Acer Aspire ONE D255E MEGA RECENZJA !

Netbook Acer Aspire ONE D255EMINI WPROWADZENIE CZYLI O CO KAMANNetbooki jak wiemy zdominowały już mocno światowy rynek co za tym idzie ciężko jest przekonać klientów tylko poprzez konfigurację sprzętową czy też designem. Producenci starają się za wszelką cenę by wprowadzić na rynek coś innowacyjnego. I tutaj...

Komputer do gier (1800zł - 1900zł)

Witam serdecznie, mam do dyspozycji 1800zł-1900zł i chciałbym za ową kwotę złożyć jakiś sensowny komputer. Oczywiscie chodzi mi o samą "budę" oraz jakiś przeciętny, nie za drogi router - doległość to jakieś 2,5 metra i jedna ściana. Monitor, windowsa i inne wygibasy mam od starego kompa. Ojciec wykłada kasę i ustalił z góry limit funduszy, oczywiście ojciec jak to ojciec...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Bardzo niska ilość fps w grach

Witam. Mam problem z moim laptopem a mianowicie z płynnością gier. Model laptopa to HP Pavilion dv7 z 2011 roku posiada on 2 karty graficzne: Intel HD Graphics 3000 i AMD Radeon HD 6700M Series która ma pamięć 6103 MB. Laptop ma wbudowane 8 GB pamięci ram 1333 MHz i 8 rdzeniowy procesor Intel Core i7-2670QM o...
  • Notebooki
  • napisane 02 01 2016 03:16
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3858

TeamSpeak3, Najlepszy komunikator glosowy za FREE by tsONE.pl

Zacznijmy od tego, co to jest właściwie TeamSpeak3? Jest to nic innego jak darmowy program do komunikacji głosowej skierowany głównie dla grupy użytkowników którzy wymagają kontaktu z więcej niż jednym użytkownikiem na raz a zarazem posiadającego świetną jakość rozmów głosowych oraz możliwość czatowania. Oczywiście serwery głosowe w dzisiejszych czasach oferują nie tylko darmowe pokoje do...

Laptop za 2300 do pracy i gier

Witam, szukam laptopa na którym swobodnie mógłbym przeglądać internet, oglądać filmy i czasem pograć w jakieś gry (nie chodzi mi o nówki z 2011 roku na full detalach, ale chociażby GTA IV). Ostatnio poradził mi ktoś Pavilliona 6030 ale na niego mnie jednak nie stać. Chodzi mi o...

Zestaw komputerowy - opinie

Komputer został wyprodukowany w tym roku 2011, być może zmienić po prostu na Procesor Intel CORE I5 2500K 3.3GHz LGA1155 BOX ? Na tym sprzęcie co mam chądzą mi takie gry jak Assassins 2, Gta IV i inne ale wątpię w to żebym pograł sobie w Call of Duty MW 3 lub Batefield 3 daltego...

Dysk Twardy Samsung Spinpoint F3 HD502HJ PROBLEM

Dysk zwalnia i się zacina Co robićPost przez bialasek09 » 04.07.2011 (Pn) 14:37jest to nowy dysk.Bo mój poprzedni Samsung 250GB 7200rpm SATA2 16MB (HD252HJ) Strasznie się zacinał i spowalniał komputer (od nowości).dlatego po roku używania tamtego dysku postanowiłem zakupićSamsung Spinpoint F3 HD502HJ.Niestety po...

Logi - Wolne działanie komputera

Poniżej załączam logi z komputera, który bardzo wolno chodzi. Próbuję dojść do tego, co to powoduje. Na komputerze poza AntyVirem Nortona nie ma uruchomionych żadnych aplikacji a mimo to muli - zmieniłem ustawienia Norton i się trochę poprawiło. Nie liczę na to, że będzie to demon prędkości, ale że jeszcze trochę pochodzi.Bardzo proszę o sprawdzenie.Parametry komputera:AMD Sempron 1,79 GHz448...