Jak wiadomo, większość konstrukcji dostępnych aktualnie na rynku marki X, prawdopodobnie nie jest wyprodukowana przez markę X. Prawdopodobnie zrobiła je firma Y, udział firmy X polega na zamówieniu n sztuk odpowiedniej platformy o określonej specyfikacji, przetestowaniu wyrobów, zadbaniu o wygląd zewnętrzny, dodatki i...
Na Słońcu pojawiła się plama, która zapoczątkowuje kolejny 11- letni cykl aktywności słonecznej. Na zaprezentowanym zdjęciu widać dużą plamę oznaczoną numerem 10980, jeszcze z poprzedniego cyklu oraz niewielką nową (nr 10981), która zwiastuje cykl nr 24.Jednak, aby naukowcy uznali, że cykl nr 24 stał się dominujący, musi pojawić się jeszcze wiele nowych plam.Plamy słoneczne to obszary na...
Odkręciłam obudowę, włączyłam... Nie dość, że wyje coraz głośniej to automatycznie wtedy włącza mi się tryb awaryjny. Trudno mi powiedzieć skąd to wycie. Myślałam, że to wiatraczek - wyczyściłam kompa i dalej 'wyje'. A jeśli chodzi o zasilacz, to nie bardzo wiem gdzie te parametry znależć ;Udało mi się znaleźć parametry zasilacza (chyba): ENlight...
Witam.Mój sprzęt:*Zasilacz EnlightGPS-350AB C ATX12V 300W PFC*Płyta główna GIGABYTE GA-G31MX-S2*Procesor Intel Core 2 Quad Q6600 2,4GHz*Pamięć 2GB DDR2 667MHz*Karta Graficzna Radeon HD5670 HIS 512MB DDR5Chciałbym wymienić w nim zasilacz i standardowe chłodzenie procesora gdyż chciałbym go trochę podkręcić.Co było...
Witam,Chcialbym sie dzis zwrocic do Was z prosba o pomoc. Na poczatek przedstawie moj sprzet, a potem opisze problemy, ktore mnie trapia.Plyta Glowna: Gigabyte G33M-S2Procesor: Intel Core 2 Quad Q6600 4x 2,4GHzKarta Graficzna: ASUS ATI Radeon HD 4650 1024MB DDR2 PCIeKarta Dzwiekowa: ZintegrowanaZasilacz: ENLIGHTGPS-350AB...
W ręce miałem MIO 350 z programem AutoMapa i muszę powiedzieć, że palmtop posiada kilka wad fabrycznych, które da się rozwiązać po instalacji dwóch/trzech patchy, ale w działaniu GPS sprawuje się całkiem nieźle. Na miasta AutoMapa jest w sam raz, gorzej z małymi miejscowościami, program po prostu głupieje - po zjeździe nie w tą uliczkę, program nie...
Cześć ... przedłużam umowę i po rozpatrzeniu wszystkich pozycji dostępnych telefonów na placu boju pozostały dwa modeleów wyżej wymienione Samsung i5700 Galaxy oraz Sony Ericsson AinoDodam od razu, że chcę by telefon był funkcjonalny służył jako poręczne all in one... powinien mieć dobry aparat, wszechstronność, dobrej jakości muzykę i dobrego
Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...