Skocz do zawartości

brother dcp j552dw

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: brother dcp j552dw

Szukam dobrego urządzenia wielofunkcyjnego

A może coś takiego jak Brother J552DW? To jest z serii DCP, dosyć taniej w użytkowaniu.

Problem z drukowaniem Brother DCP-J552DW

Witam,mam problem z drukowaniem na drukarce Brother DCP-J552DW. Drukarka połączona jest z komputerem przez Wi-Fi. Gdy włączam opcje - drukuj na pasku wyświetla mi się informacja, że drukarka jest w trybie offline(Windows 8.1 Pro). Natomiast na drugim komputerze (Windows 7 Home Premium) jest komunikat, że...

Zacinająca się drukarka Brother J552DW

Witam, mam problem z zacinającą się nową drukarką Brother DCP J552DW. Chodzi o to, że jak puszczę do druku pewną ilośc kartek np. 200, to wydrukuje ze 100 a potem drukuje 2, myśli z 30 sekund, wydrukuje kolejne 2 itd. Jak ją wyłączę i włączę, to czasami udaje mi się wydrukować...

Zamienniki tuszy Brother LC 985

Witam. Chcę kupić drukarkę Brothera DPD-J515W, która chodzi na tusz podany w temacie i zastanawiam się jakie zamienniki byłyby do niej najlepsze. Na Allegro znalazłem imponujący zestaw 10 tuszy "0x TUSZ BROTHER DCP-J125 DCP-J315W

Zamienniki tuszy Dulin do drukarki Brother DCP-J525W - są też podróbki ?

Na stronie firmy Dulin są tusze po 7,50zł/sztuka i 29zł komplet w promocji http://dulin.istore.pl/pl/tusze-do-drukarek-brother_tusz-do-brother-lc1220-lc1240-lc1280Znalazłem je także na stronie ADKO.pl po 4,99zł/sztuka http://adko.pl/sklep/7933-tusz-do-brother-brother-dcp-j525-mfc-j430-lc-1280-bk-4250527824450.html i...

Logi - Kontrolne sprawdzenie

OTL Extras logfile created on: 2012-06-26 23:22:08 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.53.0 Folder = C:\Users\lajkonik\Desktop64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd4,00 Gb Total Physical Memory | 1,36 Gb Available Physical Memory | 34,05% Memory...

[Pytanie] Najtańsza drukarka wifi atramentowa?

Jest jeszcze model trochę wyższy Brother DCP-585CW, aczkolwiek nie dużo droższy (okolice 400 zł) http://www.ceneo.pl/2068890Specyfikacje obu możesz zobaczyć np. tu:DCP 375CW http://welcome.solutions.brother...

[wirus]POMOCY Problem z XP chyba Trojan!

Witam. Mam bardzo duży problem z XP. Mam folder w którym przechowuję filmiki z treningów, są dla mnie bardzo ważne. Za każdym razem gdy odpalam ten folder żeby analizować nagrania wyskakuje: 1. Wystąpił problem z Explorer.exe.... 2. Wystąpił problem drwtsn32.exe... i następuje totalna zwieszka systemu. Od zawsze mam na kompie zaktualizowanego Avasta i nic nie wykrył. Pomimo tego...

[antywirus]problem z kis 7

Witamzainstalowałem kasperski security 7 i nieodinstalowałem go chyba dokładnie bojak włączam outlooka to wyskakuje komunikat - nie można zainstalować anizaładować dodatku c/progrsam files/kasperski lab/..a usunołem z kompa wszystko i wyczyściłem dokładnie cały rejestr ręcznie zewszystkiego co zawierało w nazwie...

[wirus + logi] Podejrzanie o zainfekowanie komputera wirusem

ostatnio mks_vir wyświetlił komunikat, że na moim komputerze dokonano 'napaści sieciowej z użyciem nieistniejącej flagi', czy coś takiego..wyłączyłam laptopa, zainstalowałam avast antyvirus [do tej pory miałam jedynie mks], ale mimo to komputer zaczął coraz wolniej chodzić, zacinać sięmam zainstalowaną od jakiegoś czasu skórkę Vista Inspirat 2, a dzisiaj właśnie zauważyłam, że część...

Wolny komputer (log z hijackthis)

Witam. Mój komputer strasznie spowolnił. Kiedy przesuwam okna to widać "ślady" jakie po sobie zostawiają.Komputer nie taki stary: Intel Core 2 Duo, GF 7300, 2gb Ram, Dysk 400gb w tym na C jest 17 zajęte i 80gb wolne.Log z Hijackthis:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:16:48, on 2008-12-20Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer...
  • Windows XP
  • napisane 20 12 2008 23:34
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 1473

Drukarka dla studenta

siemano, laserówka opłaca się tylko jeśli będziesz czarno-białe wydruki robić , ale zawsze warto mieć pod ręką kolor- chociążby po to, by wydrukować CV. Więc masz do wyboru - ---Brother DCP-J140W ,np, za 285zł - u producenta inksystem.pl - drukarka mała, niezawodna i niedroga w eksploatacji, posiada wifi, cicha. Nie...

Logi - Usuwanie trojana Worm.VBS.Solow.b

ComboFix 08-07-20.9 - Magda 2008-07-21 17:01:12.1 - NTFSx86Running from: C:\Documents and Settings\Magda\Pulpit\ComboFix.exeWARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED .((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Other Deletions ...

Brother - wielofunkcyjna do 300zł. Kupi ?

Jasne, że kupi urządzenie wielofunkcyjne do tej kwoty(..)Tak, do tej kwoty można kupić Urządzenie Wielofunkcyjne, ale nie spod marki Brother'a - no chyba, że używki. Najtańszy, nowy Brother to model DCP1510EAP1 , kosztuje ok 425 zł (bez WiFi, pracujący w sieci