Witam,mam problem z drukowaniem na drukarce BrotherDCP-J552DW. Drukarka połączona jest z komputerem przez Wi-Fi. Gdy włączam opcje - drukuj na pasku wyświetla mi się informacja, że drukarka jest w trybie offline(Windows 8.1 Pro). Natomiast na drugim komputerze (Windows 7 Home Premium) jest komunikat, że...
Witam, mam problem z zacinającą się nową drukarką BrotherDCPJ552DW. Chodzi o to, że jak puszczę do druku pewną ilośc kartek np. 200, to wydrukuje ze 100 a potem drukuje 2, myśli z 30 sekund, wydrukuje kolejne 2 itd. Jak ją wyłączę i włączę, to czasami udaje mi się wydrukować...
Witam. Chcę kupić drukarkę Brothera DPD-J515W, która chodzi na tusz podany w temacie i zastanawiam się jakie zamienniki byłyby do niej najlepsze. Na Allegro znalazłem imponujący zestaw 10 tuszy "0x TUSZ BROTHERDCP-J125DCP-J315W
Na stronie firmy Dulin są tusze po 7,50zł/sztuka i 29zł komplet w promocji http://dulin.istore.pl/pl/tusze-do-drukarek-brother_tusz-do-brother-lc1220-lc1240-lc1280Znalazłem je także na stronie ADKO.pl po 4,99zł/sztuka http://adko.pl/sklep/7933-tusz-do-brother-brother-dcp-j525-mfc-j430-lc-1280-bk-4250527824450.html i...
OTL Extras logfile created on: 2012-06-26 23:22:08 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.53.0 Folder = C:\Users\lajkonik\Desktop64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd4,00 Gb Total Physical Memory | 1,36 Gb Available Physical Memory | 34,05% Memory...
Jest jeszcze model trochę wyższy BrotherDCP-585CW, aczkolwiek nie dużo droższy (okolice 400 zł) http://www.ceneo.pl/2068890Specyfikacje obu możesz zobaczyć np. tu:DCP 375CW http://welcome.solutions.brother...
Witam. Mam bardzo duży problem z XP. Mam folder w którym przechowuję filmiki z treningów, są dla mnie bardzo ważne. Za każdym razem gdy odpalam ten folder żeby analizować nagrania wyskakuje: 1. Wystąpił problem z Explorer.exe.... 2. Wystąpił problem drwtsn32.exe... i następuje totalna zwieszka systemu. Od zawsze mam na kompie zaktualizowanego Avasta i nic nie wykrył. Pomimo tego...
Witamzainstalowałem kasperski security 7 i nieodinstalowałem go chyba dokładnie bojak włączam outlooka to wyskakuje komunikat - nie można zainstalować anizaładować dodatku c/progrsam files/kasperski lab/..a usunołem z kompa wszystko i wyczyściłem dokładnie cały rejestr ręcznie zewszystkiego co zawierało w nazwie...
ostatnio mks_vir wyświetlił komunikat, że na moim komputerze dokonano 'napaści sieciowej z użyciem nieistniejącej flagi', czy coś takiego..wyłączyłam laptopa, zainstalowałam avast antyvirus [do tej pory miałam jedynie mks], ale mimo to komputer zaczął coraz wolniej chodzić, zacinać sięmam zainstalowaną od jakiegoś czasu skórkę Vista Inspirat 2, a dzisiaj właśnie zauważyłam, że część...
Witam. Mój komputer strasznie spowolnił. Kiedy przesuwam okna to widać "ślady" jakie po sobie zostawiają.Komputer nie taki stary: Intel Core 2 Duo, GF 7300, 2gb Ram, Dysk 400gb w tym na C jest 17 zajęte i 80gb wolne.Log z Hijackthis:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 21:16:48, on 2008-12-20Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)MSIE: Internet Explorer...
siemano, laserówka opłaca się tylko jeśli będziesz czarno-białe wydruki robić , ale zawsze warto mieć pod ręką kolor- chociążby po to, by wydrukować CV. Więc masz do wyboru - ---BrotherDCP-J140W ,np, za 285zł - u producenta inksystem.pl - drukarka mała, niezawodna i niedroga w eksploatacji, posiada wifi, cicha. Nie...
ComboFix 08-07-20.9 - Magda 2008-07-21 17:01:12.1 - NTFSx86Running from: C:\Documents and Settings\Magda\Pulpit\ComboFix.exeWARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED .((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Other Deletions ...
Jasne, że kupi urządzenie wielofunkcyjne do tej kwoty(..)Tak, do tej kwoty można kupić Urządzenie Wielofunkcyjne, ale nie spod marki Brother'a - no chyba, że używki. Najtańszy, nowy Brother to model DCP1510EAP1 , kosztuje ok 425 zł (bez WiFi, pracujący w sieci