Sprecyzuj pojęcie tani tusz. Interesują Cię tusze po parę zł czyli zamienniki czy względnie najtańsze oryginały (tu musisz się liczyć z wydatkiem rzędu 30-40 zł za szt.)Co do zamienników to możesz zainteresować się ofertą urządzeń Brother. W okolicach 300 zł masz nowy model DCP-J315W do którego można dokupić już...
Z tej dolnej półki to celowałbym bardziej w urządzenia Brother a dopiero później w HP.Jeżeli chodzi o Brother to ten posiada całą serią całkie przyzwoitych modeli urządzeń wielofunkcyjnych:- DCP-j315W czy DCP-J105 - i stawiałbym właśnie na...
Witam,nie dawno zakupiłem drukarkę BrotherDCP-J140W.Obsluga poleciła mi abym po kazdym zakonczonym zadaniu wylaczal drukarke. Tak tez robie.Lecz moim zdaniem przy wykonaniu w.w. czynnosci powinno byc slychac chowajaca sie glowice.I tu jest pies pogrzebany. Wlaczam drukarke,...
Możliwe zabrudzenie styków kontaktowych karetki z tuszami, są to takie złote pola w głębi koszyka na tusze, należy przemyć wacikiem z alkoholem. Drukarki wymagają okresowego przeglądu, po takim czasie i intensywnym użytkowaniu nie można wykluczyć poluzowania taśm w ich gniazdach, co należy skontrolować.Producenci zalecają używanie oryginalnych materiałów eksploatacyjnych, ponieważ tylko na...
to ja sie podlacze i nie bede juz tworzyl nowego tematu.od dobrego juz miesiaca zastanawialem sie nad kupnem urz. wiel. do 400zl. po dokladnej selekcji wypadlo mi na BrotheraDCP 375 W. i kiedy juz mialem kupowac okazalo sie, ze poznikaly z rynku, a jak sie jeszcze gdzies uchowaly to cena jest juz wysoka. okazalo...
E tam, WiFi w drukarce to nie jakaś pierwszorzędna sprawa, jeśli chodzi o drukarki domowe ;) W firmach może być to bardziej przydatne.A brothery bardzo dobra firma, kiedyś ufałem HP'kom, ale zawodziły mnie raz za razem.. Teraz na brother ...