Przy obciążeniu taka temperatura jest jak najbardziej normalnaNo właśnie. chciałem zauważyć że jest tam test orthosa robiony przez godzinę i procesor wykręcony z 1,8 na 3,0 przy napięciu w biosię ustawione na 1,35V.
Zamienniki do HP są bardzo pojemne. W przeliczeniu kasa na pojemność = najtańszy stosunek. Co do trwałości to tak patrząc jak u mnie na półce leżą to minie rok zanim wyschną. Ostatnio udało mi się jednego uratować poprzez nalanie do nakrętki po słoiku troche goracej wody i włożenie tam zaschniętej dyszy. Normalnie stał pionowo aby dotykał wylotem do wody. Po 2 dniach troche popuścił, więc...
SONY VAIO UX 380NDrugi wlasciciel (ma go troche ponad rok), import Kanada . Lekkie zuzycie i peknieta obudowa w prawym gornym rogu (nie przeszkadza) w dziiałaniu. Windows Vista Business OEM przypisana do tego konkretnego modelu.Pelne dane na temat tego modelu : http://www.bitcomputer.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=204&Itemid=2Jak ktoś ogladał SGAtlantis to...
Witam.Chciał bym przedstawić moje odczucia z zakupu oraz użytkowania coolera.Cooler Scythe Musashi SCVMS-1000 zakupiłem w sklepie cooling.pl za cenę 149,00zł. Szybka obsługa i szybka realizacja zamówienia. Żadnych problemów, polecam!Na początek kilka fotek samego coolera:CZERWONY - izolator na podstawce o grubości około 5mm. Jest to największy minus całego mocowania. Nie pozwala on na...
Zrobiłem tak jak kazałeś, nie wiem dokładnie co się działo, bo musiałem opuścić pokój. Oto log z niego:CODE-BOXComboFix 09-07-27.04 - Puczkarscy 2009-07-28 13:58.1.4 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1250.48.1045.18.3326.2676 [GMT 2:00]Uruchomiony z: c:\documents and settings\Puczkarscy\Pulpit\ComboFix.exeUżyto następujących komend :: c:\documents...