- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: szczeniak191
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 546
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Tlen
szczeniak191@tlen.pl
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
Moje posty
W temacie: Dzisiejsza młodzież
05 08 2008 - 12:31
Niestety dzisiejsza młodzież jest coraz gorsza... chociaż nie tylko młodzież bo wg mnie ktoś kto ma 18 lat powinien już coś ze sobą reprezentować... ja teraz idę do 3 klasy LO mam 18 lat a w klasie zdarzają mi się osoby które rzucają się kredkami na lekcjach.... może nie wszyscy tacy są ale .... pozatym jak widzę dzieci w podstawówce klną palą itp itd no to już na serio daje do myślenia ....
W temacie: Adobe Photoshop
05 08 2008 - 12:05
Co do nauki od podstaw polecam jednak jakąś książkę - ja zakupiłem w auchanie była przecena - "Photoshop to proste" - masz tu opis podstawowych narzędzi itp itd... a good-tutorials.com polecam jak już chcesz się bawić w uzyskiwanie poszczególnych efektów a nie nauki narzędzi i obsługi programu
W temacie: PROBLEM z konfiguracją sieciówki GIGABYTE GN-WP01GS
05 08 2008 - 11:59
Nigdy nie konfigurowałem takiej karty sieciowej ale na pierwszym miejscu sprawdź w menadżerze urządzeń czy nie ma jakiś problemów ze sterownikami itp itd...
Domyślam się że ten router to pewnie w domu stoi więc sprawdź też jego ustawienia.
Domyślam się że ten router to pewnie w domu stoi więc sprawdź też jego ustawienia.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: szczeniak191
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość