- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: stempas23
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 9
- Odwiedzin: 907
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows 7 64 bit
0
Neutralna
Znajomi
stempas23 nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Brak dźwięku 5.1 w głośnikach 5.1
30 04 2010 - 09:39
Tylko to jest moim zdaniem trochę dziwne bo zielony kabel jest od glosnikow przednich i tylnich i jak go podłączy to program się pyta jakie sa to głosniki i nie ma opcji na przednie i tylne czy boczne, są te opcje oddzielnie moge wybrac albo glośnik taki albo taki.
29 04 2010 - 22:45
Zrobiłem tak jak napisałeś i dalej jest tak jak było. Po wsadzeniu kabla do jakiegokolwiek wejscia program pyta mnie sie jaki to jest głosnik ze względu na eksperyment zawsze klikałem ok.
29 04 2010 - 20:43
są 3 kable i kolorystycznie wszystkie dobrze wpasowane.
29 04 2010 - 11:02
Dalej tak samo.
27 04 2010 - 18:55
nie pamietam, czy to byla wersja producenta ale byla to werdja 2010 i wygladaly tak samo jak poprzednie z 2009
zrobilem tak jak pisałeś, odinstalowalem i zainstalowalem to co podales i dalej to samo tylko ze w tescie w konfiguracji w windowsie dzialaja juz wszystkie glosniki tak jak maja. Tyle ze nie dzialaja ani w filmach, muzyce ani grach.
zrobilem tak jak pisałeś, odinstalowalem i zainstalowalem to co podales i dalej to samo tylko ze w tescie w konfiguracji w windowsie dzialaja juz wszystkie glosniki tak jak maja. Tyle ze nie dzialaja ani w filmach, muzyce ani grach.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: stempas23
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość