Dzięki wielkie za pomoc, narazie ta toshoba bardzo mi sie spodobała , czekam na kase i chyba zakupię ten sprzęt, muszę dołożyć troche pienędzy dlatego muszę poczekać ale jak juz bedę mieć sprzęt napisze jak sie sprawuje
pozdrawiam wszytkich
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: stefanek2
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 592
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
Moje posty
W temacie: laptop a pc
08 01 2007 - 20:48
07 01 2007 - 22:37
Witam
Bardzo dziękuję za trudy poszukiwania, pierwsza opcja jest bardzo fajna i warta dołożenia kliku złoty.Chcialem podsumować tego autocada, ja używam wersje 2004 na kompie dlatego nie am problemów z tym programem, gdy zakupię lepszy sprzęt bedzie możliwość używania lepszej wersji. Mam tylko pytanie o procesor typu Intel® Centrino® Duo chodzi tu chyba o jakis podwójny procesor , nie rozumię tego i zastanwiam sie czy warto dopłacić jescze kilak setek tak do 3500 zł i mięc taki procesor i 1024 RAM ??
Proszę o podpowiedź bo mam jescze czas z dwa tygodnie na kupno laptopa. I jescze jedno pytanie jest możliwość dokupienia pamieci RAM i dołożenia do laptopa i jaki jest np taki koszt np 512 RAM ??
Pozdrawiam i dziekuję za zainteresowanie tym tematem Hugster.
Bardzo dziękuję za trudy poszukiwania, pierwsza opcja jest bardzo fajna i warta dołożenia kliku złoty.Chcialem podsumować tego autocada, ja używam wersje 2004 na kompie dlatego nie am problemów z tym programem, gdy zakupię lepszy sprzęt bedzie możliwość używania lepszej wersji. Mam tylko pytanie o procesor typu Intel® Centrino® Duo chodzi tu chyba o jakis podwójny procesor , nie rozumię tego i zastanwiam sie czy warto dopłacić jescze kilak setek tak do 3500 zł i mięc taki procesor i 1024 RAM ??
Proszę o podpowiedź bo mam jescze czas z dwa tygodnie na kupno laptopa. I jescze jedno pytanie jest możliwość dokupienia pamieci RAM i dołożenia do laptopa i jaki jest np taki koszt np 512 RAM ??
Pozdrawiam i dziekuję za zainteresowanie tym tematem Hugster.
06 01 2007 - 14:38
Witam.
Będzie problem znaleść coś pod autocad'a w tej kwocie. Zaskoczył mnie też fakt, że jak się domyślam - bez problemu działa on na Twojej konfiguracji sprzętowej?
---
Pozdrawiam
Hugster
Dzięki za odpowiedź Hugster. Wiesz nie narzekam na moj sprzęt , a autocad działa naprawde spoko na moim kompie. Proszę odpisz mi co byś proponował za taką kwotę oraz za kwotę troche przekraczającą 2500 zł. Mi poprostu chodzi o laptopa o lepszych parametrach niż moj pc . Nie wiem czy procesor w laptopie np 1,6 Ghz AMD Sampron ( przykład tylko bo czytalem ze nie sa najlepsze ) jest lepszy od mojego procesora i tak samo pamięć RAM.
Pozdrawiam
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: stefanek2
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość