Skocz do zawartości

slawa07

OFFLINE Ostatnio: 26 12 2009 12:48
-----

Moje posty

W temacie: W jakich sieciach macie komórki?

25 10 2008 - 17:33

Cała rodzinka ma telefony w Plusie- Simplus i Mixplus.

W temacie: Notebook do gier

25 10 2008 - 17:22

Jesli moge coś doradzić , to zwracaj uwagę na złącza a szczególnie czy jest HDMI, wtedy masz kino domowe z laptopa na telewizor. Jakośc super, o ile posiadasz odpowiedni telewizor. :)

W temacie: Problem z instalacją Adobe Flash Player

24 10 2008 - 21:20

Witam wszystkich!
Gdy próbuję zainstalować wtyczkę Adobe Flash Player wyskakuje mi taki komunikat:
KLIK
Gdy klikam OK, wychodzi z instalacji. Czy wiecie jak mogę zainstalować tą wtyczkę? Używam Firefoxa 3.0.

Mam ten sam problem, juz kilka razy próbowałam zainstalowac ta wtyczkę i nie udje mi się.

W temacie: Neostrada TP

03 10 2008 - 23:08

a mogę w trakcie umowy zwiększyć prędkość Internetu na przykład do 1MB/s 1Mbit/s ??????

Oczywście że możesz zwiekszyć prędkość w każdej chwili bez ponoszenia dodatkowych kosztów, zadzwoń do nich albo wypełnij forularz w internecie i przeslij do nich ,a bez wychodzenia z domu to wszystko załatwisz. Ja też w ten sposób zwiększyłam prędkość.

W temacie: Co sądzicie o Neostradzie TP?

03 10 2008 - 22:59

Wg mnie (nie obrażając innych !) Neostrada to najgorsze rozwiązanie .. Posiadałem ją, i nie przedłużyłem umowy, Częste Kicki, Wooooolny transfer. Jeżeli masz taka możliwość, to polecam przez Kablówkę .. przy łączu 512 kb/s masz transfer 150 +, a u mnie za to, że jestem z nimi 2 rok mam po 250 ... :)

Ja mam neostradę od kilku lat i jestem z niej zadowolona. Na miesiąc przeszłam do Netii i zamiast 6 MG dostawałam w granicach 200-300kb/S. Dzięki temu że nie wywiązywli sie z umowy zrezygnoawałam z ich usług i wróciłam do Neostrady i mam w tej chwili najwyższa opcję Neo czyli 6MG i tyle właśnie otrzymuję. W czasie weekendu predkośc troche spada bo duzo osób korzysta wtedy z netu ale i tak mam około 4- 4,5 MG. Nie wiem skąd biorą się złe opinie o Neostradzie , ale cała moja rodzina korzysta z Neo i wszyscy są zadowoleni.