Skocz do zawartości

slaw3k3

OFFLINE Ostatnio: 19 05 2010 15:13
-----

Moje tematy

IBM T42 problem z wifi i czytnikiem lini papilarnych

12 05 2010 - 22:09

Witam, najpierw chciałęm się przywitać bo jestem tu nowy A więc siemka;) Zakupiłem dzisiaj laptopa tj. IBM T42 typ 2374 model K1G. I mam taki problem. Zainstalowałem wszystkie dostępne sterowniki, a w menadzerze urządzeń mam 3 znaki zapytania. Pierwszy to biometric coprocessor(czytnik lini papilarnych), nie moge za chiny do mojego modelu znaleść tych sterów i nie wiem co z tym fantem zrobić :/ Drugi znak zapytania, najważniejszy dla mnie to Kontroler sieci.. I tu mam na prawdę problem. Nie wiem o jakie stery chodzi, bo niżej w polu karty sieciowe mam już zainstalowane stery Intel PRO/1000 MT Mobile Connnection. I tu mam właśnie zonka. Z drugiej strony mam wbudowaną kartę wifi w laptopie i to chyba będą te właśnie stery, ale nie moge znaleść sterów do kartyy wifi :/ A jest mi to najbardziej potrzebne, bo wyjeżdżam niedługo i będę musiał się łączyć do kolesia pzrez właśnie wifi chyba. Proszę pomóżcie bo siedzę już pare godzin i nie wiem o co chodzi już :/ Trzeci znak zapytania to nieznane urządzenie.. W właściwościah piszę tylko lokalizacja: na intel 82801DBM LPC interface controller -24CC. Co to może być?

Proszę o pomoc i pozdrawiam;)