Sprzedam komputer stacjonarny, który mi służył bezawaryjnie i długo... jestem z zebranych komponentów bardzo zadowolony jako że wszystkie są wysokiej jakości. Do większości mam wszystkie akcesoria i papierki za wyjątkiem obudowy, napędu, procesora, ramu, karty dźwiękowej i monitora - w sumie to dużo się tego zebrało ^^' aczkolwiek jeszcze przeszukam dom może się coś znajdzie. Powód sprzedaży - będę mieszkał w 2miejscach i potrzebuje mobilności laptopa.
Specyfikacja:
Procesor: Amd Athlon 64 3000+ (specjalnie kupowany z środkowej partii rdzeni dla lepszego oc i kultury pracy - dokładnych oznaczeń nie pamiętam musiałbym go wymontować) kręci się na 4200+ temp w stresie 65stopnie (super pi)
Chłodzenie procka: Zalman AlCl - pasta termoprzewodząca na cpu to arctic silver 5 (ostatnio wymieniana przy czyszczeniu)
Płyta główna: Asus A8N-SLI Deluxe (masa akcesoriów, karta lan z 2 wejściami)
Ram: 1gb Geil Dual Channel - bardzo wydajne pamiątki idą spokojnie na 2.0-3-4-9
Dźwięk: SB Audigy (dokładnego oznaczenia nie pamiętam ale później mogę sprawdzić)
Karta grafiki: BFG 7600GT (5lat gwarancji - to coś znaczy
Dysk: Seagate st3320620AS 320gb serial ata
Napęd: Pioneer DVD-RW DVR-216D serial ata
Zasilacz: AmarcoX Warrior 420w
Głośniki: Creative Inspire 5.1
Myszka: Logitech mx310
Klawiatura:klawiatura z niskim skokiem i niskoprofilowanymi klawiszami firmy spydee
WIFI:moduł zewnętrzny usb wifi N LevelOne
Za ten zestaw cena 500zl
Opcjonalnie
Wymiana karty na 8600gts 512mb +100zl
Wymiana zasilacza na PurePower Butterfly 480w (gratka dla modderów, okno z plexi, zmienia kolory, regulator obrotów, dodatkowo wiatrak chłodzący http://www.modsynergy.com/Modsynergy%20fil...utterfly-5.jpg +100zl
Obudowa Thermaltake Swing (bezśróbkowe dyski, pci, obudowa, wiatraki, własny obieg powietrza - wiatrak wciągający z przodu, a wyciągający z tyłu, okno z plexi http://www.overclockmania.net/oc2/smallimg/p1523.jpg +100zl
Jedyne miejsce gdzie szału nie ma to monitor crt... LG Flatron 775ft. Służy mi bodajże 6ty rok? Straciłem rachubę
Co do wysyłki to... sprawa do uzgodnienia. Pocztą polską wyjdzie pewnie drogo, a kurierem jeszcze nie wysyłałem ale zawsze musi być ten pierwszy raz. Osobiście wolałbym sprzęt oddać osobiście w Łodzi (dokładniej ulica Modrzejewska) albo dowieść do klienta - koszty takie operacji 32zł za każde 100kilometrów od łodzi (mam w samochodzie gaz więc wychodzi tanio).
Chętnie wysłucham każdej propozycji, także proszę śmiało pisać/dzwonić na 516 180 155
Pozdrawiam.

Moja zawartość
Nie podano