Skocz do zawartości

setesh

OFFLINE Ostatnio: 26 10 2008 22:44
-----

Moje posty

W temacie: Błąd STOP : 0x000000D1 przy afd.sys - Potrzebna pomoc :(

26 10 2008 - 20:56

Nie nie odznaczyłem i zawsze miałem ją zaznaczoną bo w końcu jakby się przypadkiem IE ustawił na domyślną przeglądarkę to FF poinformuje mnie i to zmienię. w uTorrent też mam zaznaczone aby sprawdzał i jakby co poinformował bo w końcu o to chodzi abym nie musiał co chwilę szukać jaki program co ma mi obsługiwać tak jak to teraz np jest z uTorrentem że za każdym razem muszę wskazać go na dysku aby coś zgrać a nie o to przecież chodzi Dołączona grafika! :)

// EDIT :

OK... Stworzyłem nowego użytkownika z prawami admina aby zobaczyć czy będą takie same problemy i... co się okazało - ni ma ich a w związku z tym moje pytanie - za pomocą czego (programu) można przywrócić standardowe ustawienia rejestru nie kasując z niego ustawień aplikacji ? Jest jakiś program który nie tyle czyści rejestr co go ustawia w stan standardowy ?

W temacie: Błąd STOP : 0x000000D1 przy afd.sys - Potrzebna pomoc :(

26 10 2008 - 12:11

Prze instalacją nie było takich problemów jak teraz ale że komp mulił to było niezbyt ciekawie. Samo przeinstalowywanie zajęło by mi znowu 2 dni a nie mam tyle czasu teraz. Aktualnie jedyny problem jaki mi został to to że FF za każdym razem pyta się czy ma być domyślną przeglądarką i uTorrent tak samo ;( Może ktoś wie coś dlaczego ustawienia nie chcą się zapisać (pewnie w rejestrze) ?