- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: ser_Carlos
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 854
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Czerwiec 7, 1982
-
-
O mnie
-
GG
3009335
-
Tlen
Brak
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows Vista
0
Neutralna
Znajomi
ser_Carlos nie posiada znajomych
Moje posty
W temacie: Konfiguracja Routera Netgear WGR 614 v8
16 04 2010 - 23:09
Ano każdy z was przyczynił się do tego że internet jest, nie potrzebny był żaden fachowiec. Faktycznie instalacja była tak banalna że aż głupio mi się zrobiło ale metodą prób i błędów dało się w końcu efekt końcowy wydobyć. Internet śmiga aż miło także dziękuje serdecznie.
15 04 2010 - 13:02
Wpisy były już zapisane. Za chwilę wychodzę do pracy ale może jak wrócę to rzucę jakieś screeny.
15 04 2010 - 12:33
No cóż szkoda że instrukcja jest w języku angielskim. Wchodząc w ustawienia Netgara znalazłem w zakładce tylko raz wspomniane już DHCP - i ptaszek w tym polu był zaznaczony już. a poniżej było miejsce na jakieś 2 wpisy IP. Nie wspomniałem jeszcze o tym że jak mi podłączono internet to dodano mi jeszcze jakąś magiczną czarną puszkę która wyglądem przypomina mi Router ale pisze na nim MODEM. Wybaczcie że was tak zamęczam ale mam dwa kompy w domu, brak styczności z takimi rzeczami a potrzebne mi są oby dwa do pracy jak najszybciej.Informatycy dość się cenią dlatego próbuje w taki sposób.
15 04 2010 - 10:41
Przepraszam was bardzo ale ja naprawdę pod tym względem to kuleje jeśli chodzi o komputery. Nigdy nie miałem styczności z konfiguracjami tego typu także jeśli ktoś ma chęć mi pomóc prosiłbym o jakiś mały tutorial co gdzie jak. bo nie jest dla mnie za bardzo zrozumiałe co piszecie.
Jak mam sprawdzić np te DHCP ?? Itp
Jak mam sprawdzić np te DHCP ?? Itp
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: ser_Carlos
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość