- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: sebolec
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 1 327
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
2741315
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
WinXP
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Laptop do pracy zamiast stacjonarnego?
27 12 2009 - 17:14
Czy podpięcie monitora przejściówką HDMI - DVI (zakładając, że laptop będzie miał wyłącznie wyjście HDMI) będzie stratne? Czy lepiej poszukać notebooka z wyjściem DVI?
27 12 2009 - 16:12
Pytanie teraz co z podpięciem monitora do laptopa? Czy potrzebna jest stacja dokująca, czy znajdę coś z DVI? Nie wyobrażam sobie pracy na 15- czy 17-calowej matrycy. Cena do 3500 netto. Oczywiście im mniej tym lepiej.
27 12 2009 - 15:27
Tak właśnie myślałem, że to byłoby wariactwo.
Temat pojawił się, kiedy postanowiłem wyciszyć komputer. Oczywiście od razu wpadłem na pomysł wymiany paru gratów w środku komputera i wtedy Żonka stwierdziła, że "to już lepiej laptopa kupić". Jak pisałem, w temacie notebooków jestem kompletnie nieobeznany.
Dzięki za odpowiedź.
PS. Odnośnie zasobożerności produktów Adobe - pracuję na dual core e2200 i 2gb ramu. Jest ok.
PS2. Do "zadań specjalnych" miał być podpinany monitor. Laptop miał być do wszelkich zastosowań, bez nadawania mu miana i specjalizacji.
Temat pojawił się, kiedy postanowiłem wyciszyć komputer. Oczywiście od razu wpadłem na pomysł wymiany paru gratów w środku komputera i wtedy Żonka stwierdziła, że "to już lepiej laptopa kupić". Jak pisałem, w temacie notebooków jestem kompletnie nieobeznany.
Dzięki za odpowiedź.
PS. Odnośnie zasobożerności produktów Adobe - pracuję na dual core e2200 i 2gb ramu. Jest ok.
PS2. Do "zadań specjalnych" miał być podpinany monitor. Laptop miał być do wszelkich zastosowań, bez nadawania mu miana i specjalizacji.
W temacie: [hosting] Najlepsze płatne (ale w miare tanie) serwery www
27 12 2009 - 14:06
Ja dwie strony mam w FireHost.pl. Cena bardzo niska, acz usługa ok. Zdarzają im się przerwy w pracy, ale w zasadzie od lipca nie odnotowałem żadnych większych problemów (wtedy zaliczyli pad na kilka godzin). Admini też w porządku - w kilkadziesiąt minut usunęli problem w konfiguracją serwera poczty wychodzącej. Dla małych lub niekomercyjnych projektów mogę polecić tego usługodawcę.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: sebolec
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość