Skocz do zawartości

savi

OFFLINE Ostatnio: 12 01 2011 01:38
-----

Moje posty

W temacie: Haslo do biosa Acer eMachines G730G

25 12 2010 - 14:03

Możliwe że bateria jest pod którąś z klam np od pamięci czy w okolicy baterii. Te elementy możesz odkręcić. Sprawdź czy tam nie ma baterii od BIOSA. Ściągnij manuala do laptopa do płyty głównej i poszukaj gdzie może być bateryjka. Albo zadzwoń do kolegów. Podejrzewasz który mógł to zrobić?? Spróbuj jakiś sztandarowych hasłe, pomyśl co mogli wpisać.

W temacie: Czy moje wykorzystanie pamięci ram jest na normalnym poziomie ?

25 12 2010 - 13:57

25% to bardzo dobry wynik. Przecież system aby działał musi gdzieś się załadować. Win 7 HP OEM widzieć będzie jedynie 3,25 GB pamięci

W temacie: Jakie krzesło do biurka komputerowego polecacie?

25 12 2010 - 13:54

Krzesło po pierwsze musi być wygodne i powinno być wyprofilowane w odcinku lędźwiowym. Krzesła do biurka do komputera maja kilka regulacji przez co można je dostosować do własnych potrzeb. Ja od jakiegoś czasu siedze na piłce do ćwiczeń o średnicy ponad 65 cm

W temacie: Oświetlenie pokoju

25 12 2010 - 13:51

Praca przy komputerze ze słabym oświetleniem nie tylko jest mecząca ale również psuje oczy i zmniejsza koncentrację. Oświetlenie powinno być dostosowane do miejsca. Lampka na biurku przy nocnej pracy z mocna żarówką i oświetlenie za plecami.

W temacie: Czym zastąpić photoshopa?

25 12 2010 - 13:46

Photoshop jest tak potężnym narzędziem że trudno go zastąpić jednym programem. Są jednak programy które maja niektóre funkcje Photoshopa. (Podali je przedmówcy) Opisz co dokładnie chcesz robić w takich programach jakich funkcji używasz może znajdziemy odpowiedni program dla Ciebie