- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: sanor
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 461
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows
Moje tematy
Pamięć Karty Zintegrowanej
19 01 2013 - 18:50
Witam,Posiadam zintegrowaną karte ati radeon 6530d 512mb i posiadam 4GB Ramu. Gdy wchodze na systemrequirementslab.com by sprawdzic czy gra mi bedzie chodziła to w zaleznosci jaką gre wybiore inna bedzie pokazana tam pamiec ram i karty graf. Czy jest jakas możliwosc zeby pamiec ram ciągle wynosiła 4GB a karta graf 512mb.Prosze o pomoc
zmiana partycji rozruchowej Windows7
07 01 2013 - 21:06
WItam mam problem.Mam jeden dysk fizyczny podzielony na dwie partycja C i F.Na C mam zainstalowanego Windowsa XP a na F Windowsa 7.Xp nie jest mi juz wogóle potrzebny wiec chciałbym gu usunąć, ale tu jest problem..Gdy go usune system nie wczyta sie ponieważ partycja rozuchowa jest własnie na C czy jest jakis sposob ze zmienic partycje rozruchową na F?
Problem z kartą graficzną.
06 01 2013 - 21:19
Witam posiadam zintegrowaną kartę graficzną ati radeon 6530d.Gdy miałem windows xp to pokazywało mi ze karta ma 512mb ( bo tyle ma ) gdy zainstalowalem Win7 to pisze ze ma 256 0.o . Pomoże ktos?
Dwa systemy,format partycji systemowej.
06 01 2013 - 17:00
Siemka mam 1 dysk fizyczny podzielony na 2 partycje C i F . Na C mam Windows XP a na F Windows 7.Moje pytanie brzmi czy jak sformatuje C to nie bede miał problemow z odpaleniem systemu win7?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: sanor
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość