Skocz do zawartości

Zdjęcie

samsung SyncMaster 793DF 17"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 hary

hary

The Untouchable

• 791 postów

Napisano 16 02 2007 - 11:32

witam.

Otoz posiadam monior SAMSUNG SYNCMASTER 793DF 17"
Nigdy nie niazekalem na ten monitor lecz jakis miesiac temu pojawily sie lekko widoczne okragle pasy po obu stronach.
Nie jest to chyba spowodowane nowa karta graficzna (Ati radeon x1300), pasy pojawily sie przed kupnem karty.
Duzo gram w komputerowe mysle ze to przez to. Glosniki mam dosc daleko umiejscowione od monitora.

(sorry ze nie uzywam polskich znakow ale siedze w pracy na "makintoszu" iMac)

Czym to jest spowodowane?
Czy juz mi siada monitor?

• 0

#2 71proste

71proste

Zaawansowany użytkownik

• 1 009 postów

Napisano 19 02 2007 - 19:44

To,ze siedzisz na macintoszu nie usprawiedliwia Cie od bledow ortograficznych,literowek i dziwnie sformulowanych zdan np:Duzo gram w komputerowe mysle ze to przez to..

• 0

#3 hary

hary

The Untouchable

• 791 postów

Napisano 20 02 2007 - 17:36

Wiesz coś na temat mojego problemu z monitorem?
  • 0

#4 PC Pogromca

PC Pogromca

Stały użytkownik

• 239 postów

Napisano 20 02 2007 - 18:02

To,ze siedzisz na macintoszu nie usprawiedliwia Cie od bledow ortograficznych,literowek i dziwnie sformulowanych zdan np:Duzo gram w komputerowe mysle ze to przez to..

1. To nie ma nic wspólnego z tematem. Proszę modera/admina o usunięcie cytowanego postu.
2. Nie jesteś lepszy...

3. Z tego co widzę (w internecie) nie jest to monitor plazmowy. To dobrze :P. Jak długo go masz?
  • 0

#5 hary

hary

The Untouchable

• 791 postów

Napisano 21 02 2007 - 11:21

Ten monitor mam ok. 2,5 roku.
  • 0

#6 hary

hary

The Untouchable

• 791 postów

Napisano 27 02 2007 - 23:55

Idzie sie przyzwyczajić, za rok planowałem sobie zmienić monitor uzywany 21' ale nie plazmowy. :rolleyes:
  • 0

#7 71proste

71proste

Zaawansowany użytkownik

• 1 009 postów

Napisano 28 02 2007 - 17:15

1. To nie ma nic wspólnego z tematem. Proszę modera/admina o usunięcie cytowanego postu.
2. Nie jesteś lepszy...
3. Z tego co widzę (w internecie) nie jest to monitor plazmowy. To dobrze :rolleyes:. Jak długo go masz?

Wyobraz sobie,ze Ty te nie jestes lepszy,bo tak samo duzo odpowiedziales w temacie..do tego jezeli ktos nie umie pisac po polsku to niech sie nauczy,a jak nikt nie bedzie pouczal to niby skad bedzie o tym wiedzial.Tak sie robi na kazdym forum no chyba,ze promujemy analfabetyzmy,brak skladni,znakow interpunkcyjnych(nie mowie o literowkach,bo to kazdemu sie zdarza).Chyba fajnie sie czyta tematy jezeli sa logicznie napisane,lub tez bez bledow,ale widac Tobie to nie przeszkadza..monitor plazmowy co za okreslenie:)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych