tak, dokladnie cos takiego. nie zrobilem wielkiej glupoty?:/ Powiem szczxerze, ze juz mi sie tak zaczelo w glowie kotlasic przez te wszystkie rodzaje, tu lepsze, tu gorsze, ta ma cos, ta ma cos innego, no a jak wiadomo, do tych ok450zl to sie nie kupi karty ze wszystkim;) Tak wiec tego zapetlenia juz nie moglem wytrzymac, znalazlem sklep niedaleko siebie, gdzie maja te karte (chcialem szybko kupic a je.... ZNAK czy komputronik - u nich trzeba zamawiac, wiec 2-3 dni oczekiwania) i... po prostu kupilem:)
Jak bardzo na nia "wsiadziecie", to najwyzej za 2 miesiace bede musial zmienic;)
Dzieki za odpowiedzi
Kupilem 8600GT Gigabyte
Chcialem jakiegos GF, bo ostatnio mialem ATi i troche zmiany nie zaszkodzi;)
A ogolnie lepsza wydajnosc, wiec mam nadzieje, ze bede zadowolony.
Chcialem tez karte z radiatorem, co ten Gigabyte ma, wiec sie ciesze. Jutro odbieram i zobaczymy.
Co do gier, to musze p[rzyznac, ze na obecnej karcie, tj. Radku x700pro (mam ja od lutego 2006), gram od czerwca w TDU - rodzielczosc 1024, prawie full detale i jest miodzio, co mnie zaskoczylo, pozytywnie
Licze, ze nie bedzie gorzej przy nowej karcie - przede wszystkim duze lespsze suche dane no i Shader 4,0 - wreszcie odpale Colina:)
A tymczasem czekam na NFS PS i, przede wszystkim, jutrzejsza instalacje GF:D
OC??? O czym mowa? Chodzi o odpowiedzialnosc cywilna?
A ogolnie ten Palit jest w miare? Mi chodzi przede wszytskim o to, zeby najnowsze gry sie nie buntowaly (liczba zunifikowanych shaderow)