HEJ!
MS Outlook 2003
żadnego firewalla nie posiadam, windowsowki wyłączony.
Chyba spróbuje jeszcze raz postawić system i ściagnąć wszystkie aktualizacje. Chociaż nie wiem czy to coś da.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: ramcinek
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 543
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
WIN Xp SP2
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Problem z Outlook'iem
30 07 2008 - 17:06
29 07 2008 - 15:25
no niestety dalej nic.
Spróbowalem wszytkich ustawień.
Problem pojawil sie o ponownym postawieniu systemu. Przewczoraj wszytkie ustawienia mialem takie same i wszystko działalo. Więc nie wiem w czym tkwi problem...
ale dzięki za wszystki rady
Spróbowalem wszytkich ustawień.
Problem pojawil sie o ponownym postawieniu systemu. Przewczoraj wszytkie ustawienia mialem takie same i wszystko działalo. Więc nie wiem w czym tkwi problem...
ale dzięki za wszystki rady
29 07 2008 - 09:46
Witam.
Spróbuj odznaczyć opcje "Serwer wychgodzący SMTP wymaga uwierzytelnienia" a włączyć 'Serwer wymaga uwierzytelnienia'. Jak nie, będziemy kombinować z szyfrowaniem SMTP.
---
Pozdrawiam
Hugster
Nie mam takiej zakładki jak "serwer wymaga uwierzytelnienia", mam tylko "zaloguj uzywając bezpiecznego uwierzytelniania hasla," .
Jeżeli odznacze "Serwer wychgodzący SMTP wymaga uwierzytelnienia" a zaznaczę (lub nawet nie zaznaczę) "zaloguj uzywając bezpiecznego uwierzytelniania hasla," to mi się nawet na serwer nie loguje.
29 07 2008 - 07:28
WITAM!
Mam zaznaczone "Serwer wychgodzący SMTP wymaga uwierzytelnienia. Natomiast nie mam zaznaczonego "zaloguj uzywając bezpiecznego uwierzytelniania hasla," bo wtedy w ogole nie loguje sie na serwer.
"Znaleziono serwer ale nie było od niego odpowiedzi.Sprawdź czy port i informacje o zabezpiczeniach SSL sa poprawne"
W zakładce SSL mam ustawione domyślne, nigdy tam nic nie grzebałem;)
Jakieś nowe sugestie??
Dzięki i pozdrawiam!
Na 90% jest to kwestia uwierzytelniania. Albo nie masz włączonej opcji (w ust. zaawansowanych) 'serwer SMTP wymaga uwierzytelnienia' albo w opcjach podstawowych nie masz zaznaczonego pola 'serwer wymaga uwierzytelniania'. Popróbuj.
Mam zaznaczone "Serwer wychgodzący SMTP wymaga uwierzytelnienia. Natomiast nie mam zaznaczonego "zaloguj uzywając bezpiecznego uwierzytelniania hasla," bo wtedy w ogole nie loguje sie na serwer.
Jaki komunikat się pojawia przy nieudanej probie wysłania?
"Znaleziono serwer ale nie było od niego odpowiedzi.Sprawdź czy port i informacje o zabezpiczeniach SSL sa poprawne"
W zakładce SSL mam ustawione domyślne, nigdy tam nic nie grzebałem;)
Jakieś nowe sugestie??
Dzięki i pozdrawiam!
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: ramcinek
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość