Skocz do zawartości

qwertyuiop

OFFLINE Ostatnio: 30 08 2011 15:22
-----

Moje tematy

Regedit problem WpdBusEnumRoot\UMB z USB

23 08 2011 - 14:54

Mam pytanie jak usunać pliki z folderu HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\USBSTOR , HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\USB HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\WpdBusEnumRoot\UMB w których są dane o instalacji sprzętów typu mp4 telefon
chodzi tu o system windows 7 Home Premium

Usunięty boot.ini

23 08 2011 - 13:28

Jakiś czas temu podczas usuwania wpisów rejestru musiał skasować się plik BOOT.ini teraz BIOS nie chce mi sie uruchomić i nie mogę ustawić botowania w explorowaniu systemu nie ma już opcji otwórz lecz wyszukaj :) konsoli przywracania nie mam nawet nie wiedzialem ze istnieje punktów systemu też nie mam nie wiem gdzie mam płytkę z systemem a może wgl nie mam wiec znalazlem dwa rodzje systemów w internecie zacząłęm instalować ale wyskakują mi jakieś nie znane błędy że nie ma jakiś plików a podczas próba przywrócenia pliku BOOT.ini zakończyła się oczywiście nie powodzeniem bo nie mam uprawnień <porażka> jakby ktoś mógł proszę o nadesłanie jakiegoś linku do pobrania konsoli odzyskiwania systemu microsoft windows xp professional albo kopie zapasową rejestru nowego systemu lub proszę o podanie sposobu odzyskania tego BOOT.ini abym mógł zrobić tego reinstala . z góry dzienki