Jestem tutaj nowy więc na wstępie witam wszystkich serdecznie. Za około miesiąc nadejdzie czas wymiany mojego starego komputera.
Posiadam monitor LCD 17 calowy firmy Prestigio płaski. Mam też jakiś zasilacz o mocy 480W niestety nie wiem jakiej marki.
Chciałbym komputer do ceny 2500zł z nastawieniem na gry, to znaczy żeby te nowinki typu fifa 14, bf4 itd poszły mi na jakimś przyzwoitym poziomie. Niestety zbytnio nie znam się na tych nowinkach sprzętowych dlatego proszę o poradę Was, czyli specjalistów
Proszę abyście mi przedstawili swoje propozycje co do złożenia komputera ( całość ) pomijając posiadany przeze mnie zasilacz no name
. Bardzo wiele dobrego czytałem o Karcie graficznej radeon r9 270x OC 4GB , która podobno w tej cenie deklasuje konkurencję i miło by mi było, aby znalazła się ona w tym zestawie. No i myślę że ram 8GB to też podstawa. Nie potrzebuję też dysku o pojemności 1TB, 500GB wystarczy mi w zupełności. SSD też myślę, że jest mi zbędny. Czekam również na wasze propozycje. Nie zależy mi też na jakiejś super obudowie, ważne aby wszystko się zmieściło, nie potrzebuję żadnej obudowy super pro elo gamer
Pozdrawiam !

Moja zawartość
Nie podano