Skocz do zawartości

pytla

OFFLINE Ostatnio: 11 01 2008 20:12
-----

Moje posty

W temacie: opinie na temat windows vista

08 01 2008 - 20:13

pierwsze co zrobilem to aktualizacja ze strony packard bella.wszystko zainstalowane jak trzeba.
zostala mi tylko aktualizacja biosa.ale na stronie mam wersje 207 a w kompie 210.nie wiem czy sie w to bawic.sprobuje jak mnie natchnie windowsa golasa bez dodaktow i odpalic z samymi sterownikami.jesli nie bedzie smigac to nie wiem.bios nowy na starszego? moze to bedzie wyjscie..?

08 01 2008 - 19:57

dokladnie easynote mx52-b-054

08 01 2008 - 18:43

karta do wi fi: Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
net: Karta Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
plyta glowna produkcji packard bell.
pytalem znajomego informaryka to mowil zeby biosa odswierzyc i powinno chodzic.bo cos tam seryjnie przygotowany pod viste i niby ze niezgodnosci sa z nr visty ktora mam teraz.
zastanowie sie jeszcze.piszscie jesli cos wpadnie do glowy:)
pozdrawiam:)

W temacie: nie chce dzialac pod xp

04 01 2008 - 23:42

dziekuje za przeniesienie w odpowiednie miejsce.
co do komputerka to wrocilem do visty bo nawet na stronie producenta byly podane sterowniki wylacznie pod viste.no i smiga jak narazie.mam problem z odpaleniem kamerki jeszcze i nie chce dzialac wi fi.sterowniki oryginalne najnowsze ale nie odpali sie to.sprzet zainstalowany w menadzerze go widac ale nie dziala.nie ma ikonki nigdzie do kamerki a programy sie zawieszaja jesli dam widok z kamery.jak zainstalowalem oddzielna przez usb to to samo.sprzet jest ale go nie ma.a karta wi fi nie chce zalaczyc sie na stale.zalacza sie i wylacza w tepie co sekunde okolo.nie wiem czy to sterowniki czy co.dalem sobie spokoj narazie hehe.
jesli cos wam do glowy przyjdzie to piszcie.
pozdrawiam!

W temacie: nie chce dzialac pod xp

30 12 2007 - 00:32

sprawdzilem i zaczalem instalowac i...wyskakuje setup nie moze znalesc kompatybilnych sterownikow do mojego sprzetu lub systemu.zastanawiam sie czemu nie ma w tym okienku z menadzera urzadzen karty graficznej.sa zolte pytajniki przy kontroleze video i nieznane urzadzenie jakies.to pewnie to ta karta.we wlasciwosciach karty pisze ze nie kompatybilna z plug adn play.co to? cos padniete czy co?nerwicy sie nabawie hehewyczytalem na stronie producenta ze wszystko w tej konfiguracji sprzetowej bedzie smigac tylko w viscie jak na ta chwile.wszystkie sterowniki sa dostepne do kazdego sprzety z osobna jednak w zestawieniu z plyta glowna ktora jednak jest produkjci packarda i biosem pod viste nie smiga w windowsem xp jak nalezy hehe..moze komus sie przyda na przyszlosc :)skazani na viste strzezcie sie:Pchyba ze ktos cos wymysli...dziekuje i pozdrawiam.arek.