pierwsze co zrobilem to aktualizacja ze strony packard bella.wszystko zainstalowane jak trzeba.
zostala mi tylko aktualizacja biosa.ale na stronie mam wersje 207 a w kompie 210.nie wiem czy sie w to bawic.sprobuje jak mnie natchnie windowsa golasa bez dodaktow i odpalic z samymi sterownikami.jesli nie bedzie smigac to nie wiem.bios nowy na starszego? moze to bedzie wyjscie..?
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: pytla
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 618
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: opinie na temat windows vista
08 01 2008 - 20:13
08 01 2008 - 19:57
dokladnie easynote mx52-b-054
08 01 2008 - 18:43
karta do wi fi: Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
net: Karta Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
plyta glowna produkcji packard bell.
pytalem znajomego informaryka to mowil zeby biosa odswierzyc i powinno chodzic.bo cos tam seryjnie przygotowany pod viste i niby ze niezgodnosci sa z nr visty ktora mam teraz.
zastanowie sie jeszcze.piszscie jesli cos wpadnie do glowy:)
pozdrawiam:)
net: Karta Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
plyta glowna produkcji packard bell.
pytalem znajomego informaryka to mowil zeby biosa odswierzyc i powinno chodzic.bo cos tam seryjnie przygotowany pod viste i niby ze niezgodnosci sa z nr visty ktora mam teraz.
zastanowie sie jeszcze.piszscie jesli cos wpadnie do glowy:)
pozdrawiam:)
W temacie: nie chce dzialac pod xp
04 01 2008 - 23:42
dziekuje za przeniesienie w odpowiednie miejsce.
co do komputerka to wrocilem do visty bo nawet na stronie producenta byly podane sterowniki wylacznie pod viste.no i smiga jak narazie.mam problem z odpaleniem kamerki jeszcze i nie chce dzialac wi fi.sterowniki oryginalne najnowsze ale nie odpali sie to.sprzet zainstalowany w menadzerze go widac ale nie dziala.nie ma ikonki nigdzie do kamerki a programy sie zawieszaja jesli dam widok z kamery.jak zainstalowalem oddzielna przez usb to to samo.sprzet jest ale go nie ma.a karta wi fi nie chce zalaczyc sie na stale.zalacza sie i wylacza w tepie co sekunde okolo.nie wiem czy to sterowniki czy co.dalem sobie spokoj narazie hehe.
jesli cos wam do glowy przyjdzie to piszcie.
pozdrawiam!
co do komputerka to wrocilem do visty bo nawet na stronie producenta byly podane sterowniki wylacznie pod viste.no i smiga jak narazie.mam problem z odpaleniem kamerki jeszcze i nie chce dzialac wi fi.sterowniki oryginalne najnowsze ale nie odpali sie to.sprzet zainstalowany w menadzerze go widac ale nie dziala.nie ma ikonki nigdzie do kamerki a programy sie zawieszaja jesli dam widok z kamery.jak zainstalowalem oddzielna przez usb to to samo.sprzet jest ale go nie ma.a karta wi fi nie chce zalaczyc sie na stale.zalacza sie i wylacza w tepie co sekunde okolo.nie wiem czy to sterowniki czy co.dalem sobie spokoj narazie hehe.
jesli cos wam do glowy przyjdzie to piszcie.
pozdrawiam!
W temacie: nie chce dzialac pod xp
30 12 2007 - 00:32
sprawdzilem i zaczalem instalowac i...wyskakuje setup nie moze znalesc kompatybilnych sterownikow do mojego sprzetu lub systemu.zastanawiam sie czemu nie ma w tym okienku z menadzera urzadzen karty graficznej.sa zolte pytajniki przy kontroleze video i nieznane urzadzenie jakies.to pewnie to ta karta.we wlasciwosciach karty pisze ze nie kompatybilna z plug adn play.co to? cos padniete czy co?nerwicy sie nabawie hehewyczytalem na stronie producenta ze wszystko w tej konfiguracji sprzetowej bedzie smigac tylko w viscie jak na ta chwile.wszystkie sterowniki sa dostepne do kazdego sprzety z osobna jednak w zestawieniu z plyta glowna ktora jednak jest produkjci packarda i biosem pod viste nie smiga w windowsem xp jak nalezy hehe..moze komus sie przyda na przyszlosc :)skazani na viste strzezcie sie:Pchyba ze ktos cos wymysli...dziekuje i pozdrawiam.arek.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: pytla
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość