Skocz do zawartości

pysio102

OFFLINE Ostatnio: 06 10 2008 11:05
-----

Moje tematy

kto ma CHIEFTEC CFT-560A-12S 560W

22 09 2008 - 09:28

jak w temac i opisie zakupilem go ale dostalem tylko 3 kabelki ktore nie pozwalaja mi podlaczyc calego kompa , w zasadzie moge podlaczyc tylko plyte główna i po zastosowaniu 2 przejsciowek karte graficzna, kupilem go z wyprzedazy bez kartonu , i odrazu mam pytanie czy jest mozliwosc dokupienia osobno kabli do zasilacza modularnego?

wyłączający sie router

15 09 2008 - 17:04

Witam od jakiegos czasu router mi nie wykrywa adsl tam gdzie wpina sie kabel telefoniczny, caly roter chodzi polaczenielokalne jest ale porzez to nie mam dostepu do internetu, jak przelacze kabel do zwyklego modemu to jest wszytsko ok wiec wina jest po stronie routera, resetowanie wpisywanie nowych ustawien nic nie daje.Zazwyczaj jest tak ze jak wloze spowrotem kabel od internetu do rotera to po kilku godzinach zalapuje potem dziala caly dzien, wstaje rano a tu znowu mruga ze nie ma poloczenia. A zaczelo sie od tego ze chcialem przekierowac porty , tyle tylko ze jak sie zaczely pojawiac te te zaniki łaczenia to zresetowalem go i wpisalem na nowo ustawienie juz bez przekierowywania portow ale dalej jest tak samo. Nic nie daje rownierz odlaczanie komputera od routera (bo myslalem ze moze to jakies ustawienie komputera to powoduje) ale jest tak samo .

całkiem niezły zestaw

10 09 2008 - 11:50

Witam, tez głosze hasło stop gotowcą (ale nie tylko z alegro) a tu przegladajac allegro natknołem sie na cos takiego http://allegro.pl/item427954088_jp_moc_e85...24mb_gw_ss.html jak oceniace zestaw? jak by tak zamienic na radeona 4850 karte graficzna chyba całkiem przyzwoity zestawik jak za te pieniadze

zestaw do ~ 1800 zł

04 09 2008 - 12:21

Witam, mniej więcej od 2 tygodni planuje zakup nowego kompa,(planowana data zakupu 12 wrzesień) więc troche czasu mi zostało.Po przeczytaniu kilku forów komputerowych jescze wczoraj pewny byłem co do kupna najważniejszych cześci (jesli chodzi o gry) a mianowicie grafiki radeona 4850 i procka e8400. Ale o to dzisiaj z nudów znowu przegladam forum i co sie dowiaduje? ze sa procki takie jak e5200 2,5 mhz w cenie 250 zł :rolleyes: . Jak wiadomo taki procek z latwoscia da sie podkrecic do 3 ghz i praktycznie mam 200 zł w kieszeni. (mozna by bylo myslec nad zakupem radka 4870) . Drugim polecanym prockiem jest serwerowy Xeon E3110 cenowo praktycznie taki sam jak e8400 a ponoc nieco lepszy ze wzgledu na temp . I teraz mam metlik w głowie czy skusic sie na tego e 5200 i wtedy brac radeona 4870 (czy ten procek podoła tej karcie?) czy moze zostawic radeona 4850 a brac Xeon E3110. Czy w koncu zostac przy polecanych zestawach co sa na tym forum (tyle ze byc moze nie uwzgledniajacych "nowości"