problem ze sterownikami
Rozpoczęty przez
matys
, 18 03 2007 20:12
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 18 03 2007 - 20:12
Mam problem ze sterownikami i Winda. Najpierw stery... chodzi o sterowniki do grafiki mam GeForce FX5200 no i kilka tygodni temu tak jakby mi sie same odinstalowałem sterowniki... poprostu zniekneły...
hyh no wiec zainstalwoałem nowe sciągnąłem ze stronki i gdy instalacja dochodizła do końca robił sie czarny ekran. Całkowicie sie wyłączało. Po zresetowaniu komputera nie chciał on sie właczyć w momencie gdzie powinienem wybrać użytkownika. PO koljenym restracie i właczeniu "przywróć działajace ustawienia" wtedy sie dopiero właczał ale nie było zainstalowanych sterów. Pomyslałem że to wina syfu na kompie... no wiec format zaisnatlwoałem nowego winda i nadal ten sam problem
! nie wiem co jest strony internetowe wygladaja jakbym działa w systemie awaryjnym. Wogole zainstalwoałem sobie oryginalnego wina (z oryginalnej cd) mojej siostry tylko ona nie wie gdzie schowała cd-key... i teraz mi sie wyswietla ze w ciagu 30 dni musze aktywowac winda. Moge to jakąs usunąc zeby odemnie tego nie wymagało ? prosze o pomoc. pozdro.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych