Skocz do zawartości

Zdjęcie

problem z kluczem w windows vista!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 res2

res2

Obserwator

• 8 postów

Napisano 18 09 2008 - 14:28

prosze o pomoc!! zgubiłem orginalna plytke od windowsa vista home basic! a chciałbym sformatowac laptopa!! i potrzebuje klucza!! czy jest jakis sposob zeby odczytac klucz z zainstalowanego windowsa?? prosze o pomoc!Dołączona grafika

• 0

#2 Celdur

Celdur

Republic of Gamers

• 6 100 postów

Napisano 18 09 2008 - 14:36

Możesz zadzwonić do MS i przedstawić im ten problem. Poproszą Cię o podanie paru rzeczy, przy czym będą mówili co, i jak masz zrobić. Jest szansa, że się zgodzą.

• 0

#3 sklsk

sklsk

Stały użytkownik

• 232 postów

Napisano 18 09 2008 - 14:37

na płytce nie ma klucza, jak dostałeś płytkę to i dostałeś naklejkę z kodem.
może nic nie dostałeś
- system nielegalny
- system legalny jeśli zakupiłeś laptopa z "płytką" na dysku partycja recovery zawiera obraz płyty instalacyjnej, wtedy nie potrzebujesz klucza, klucz już jest zawarty w instalacji

są programy pod xp, pod vistę nie wiem.
  • 0

#4 res2

res2

Obserwator

• 8 postów

Napisano 19 09 2008 - 18:00

dostalem plyte orginalna wraz z laptopem!Dołączona grafika i jak wrocilem ze studiow to nie moge znaleść płyty a komp juz mi sie praktycznie wiesza za kazdym razem!! na gwarancje jeszcze nie moge wyslac bo jezeli sie okaze ze to wina oprogramowania to ja place za wszystko!Dołączona grafika dlatego potrzebuje jakiegos sposobu na odzyskanie klucza!Dołączona grafika :P
  • 0

#5 #plus

#plus

Uzależniony od forum

• 1 315 postów

Napisano 19 09 2008 - 19:07

To sobie ściągnij:
http://magicaljellybean.com/keyfinder/
  • 0

#6 res2

res2

Obserwator

• 8 postów

Napisano 20 09 2008 - 11:03

Wielkie dzieki!Dołączona grafika! jestes superrrrrrrrrrrrrrrrr...Dołączona grafika!

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych