witam dostałem za darmo karte TV od znajomego i mam problem bo nie mam dźwieku gdy oglądam TV wiecie jak to rozwiązac ? mam poinstalowane wszytskie dekodery dźwieku z tego uządzenia itd mam sam obraz ale bez dźwięku. jeśli znacie tez jakieś dobre programy do oglądania TV na kompie to napiszcie nazwe. pozdrowo
problem z kartą TV
Rozpoczęty przez
gerwazy87
, 29 08 2008 18:58
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 08 2008 - 18:58
Gość_Wojtex16_*
Napisano 29 08 2008 - 22:31
Co to masz dokładnie za kartę dzwiękową? Pod jakie wejście one jest?
Napisano 29 08 2008 - 22:48
mam pixel view pv-bt878p + (rev.9D) i ona ma zielone i niebiesiekie wejscie audio
Napisano 30 08 2008 - 12:25
juz rozwiązałem problem z dźwiekiem potrzebowałem kabla 3żyłowego z 2 końcówkami jack 3,5mm podłancza sie go od wyjścia w karcie tv (zielona dziórka) i drugą końcówke daje sie do niebieskiego wejścia w karcie dźwiekowej i potem w regulacji głośności odznacza sie wyciszenie "line-in" i muza gra mam jedynie jeden mankament jest taki ze ja na zwojej karcie dźwiekowej dodatkowej nie mam oddzielnie niebieskiego i różowego wejścia i potrzebował bym jakiś program którym mógł bym zrobić zeby w gniazdku np czarnym podłaczyc mikrofon a w niebieskim miec ta karte tv. bo nie chce przepinac na przemian ciagle mikrofonu do rozmowy na skype i do oglądania tv.
Napisano 14 09 2008 - 18:44
Ja niedawno zakupiłam kartę TV i też miałam taki problem. Okazało się, że musiałam ustawić lokalizację na Irlandię, lub Czechy zamiast na Polskę. Od tej pory wszystko działa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych