Skocz do zawartości

Zdjęcie

problem z kartą TV

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 gerwazy87

gerwazy87

Początkujący

• 90 postów

Napisano 29 08 2008 - 18:58

witam dostałem za darmo karte TV od znajomego i mam problem bo nie mam dźwieku gdy oglądam TV wiecie jak to rozwiązac ? mam poinstalowane wszytskie dekodery dźwieku z tego uządzenia itd mam sam obraz ale bez dźwięku. jeśli znacie tez jakieś dobre programy do oglądania TV na kompie to napiszcie nazwe. pozdrowo

• 0

#2 Gość_Wojtex16_*

Gość_Wojtex16_*

Napisano 29 08 2008 - 22:31

Co to masz dokładnie za kartę dzwiękową? Pod jakie wejście one jest?

• 0

#3 gerwazy87

gerwazy87

Początkujący

• 90 postów

Napisano 29 08 2008 - 22:48

mam pixel view pv-bt878p + (rev.9D) i ona ma zielone i niebiesiekie wejscie audio
  • 0

#4 gerwazy87

gerwazy87

Początkujący

• 90 postów

Napisano 30 08 2008 - 12:25

juz rozwiązałem problem z dźwiekiem potrzebowałem kabla 3żyłowego z 2 końcówkami jack 3,5mm podłancza sie go od wyjścia w karcie tv (zielona dziórka) i drugą końcówke daje sie do niebieskiego wejścia w karcie dźwiekowej i potem w regulacji głośności odznacza sie wyciszenie "line-in" i muza gra mam jedynie jeden mankament jest taki ze ja na zwojej karcie dźwiekowej dodatkowej nie mam oddzielnie niebieskiego i różowego wejścia i potrzebował bym jakiś program którym mógł bym zrobić zeby w gniazdku np czarnym podłaczyc mikrofon a w niebieskim miec ta karte tv. bo nie chce przepinac na przemian ciagle mikrofonu do rozmowy na skype i do oglądania tv.
  • 0

#5 Kida

Kida

Nowy

• 3 postów

Napisano 14 09 2008 - 18:44

Ja niedawno zakupiłam kartę TV i też miałam taki problem. Okazało się, że musiałam ustawić lokalizację na Irlandię, lub Czechy zamiast na Polskę. Od tej pory wszystko działa.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych