Witam, mam problem ze sformatowaniem kingstona 4gb, po formacie wyskakuje okienko, ze system windows nie mogl zakonczyc pomyslnie formatowania, a jak probuje otworzyc to pisze, ze trzeba go sformatowac a jak daje drugi raz format to wyskakuje okienko, ze pamiec jest zabezpieczona przed zapisem, co mam zrobic???
problem z formatowaniem pendrive'a kingston 4gb
Rozpoczęty przez
Devin
, 07 03 2008 09:19
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 07 03 2008 - 09:19
Napisano 10 04 2008 - 20:42
Devin witam ;-)
Mam identyczny problem co ty. Kupiłem pamięć około tygodnia temu, okazałą się wadliwa dokładnie to samo mi się wyświetlało najpierw chciałem skopiować dane na pendrive to mi wyskoczył błąd, później chciałem sformatować i przy końcu wyskoczył mi komunikat że nie można dokończyć formatowania. Dzisiaj poszedłem wymienić pamięć, oczywiście została mi wymieniona i nadal mam ten sam problem ;| Może to po prostu taka feralna seria która została wydana i każdy pendrive ma ten sam błąd
Mam identyczny problem co ty. Kupiłem pamięć około tygodnia temu, okazałą się wadliwa dokładnie to samo mi się wyświetlało najpierw chciałem skopiować dane na pendrive to mi wyskoczył błąd, później chciałem sformatować i przy końcu wyskoczył mi komunikat że nie można dokończyć formatowania. Dzisiaj poszedłem wymienić pamięć, oczywiście została mi wymieniona i nadal mam ten sam problem ;| Może to po prostu taka feralna seria która została wydana i każdy pendrive ma ten sam błąd
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych