witam
dokonałem upgradu z widnows 7 na widnows 8, na 7 miałem zaszyfrowana partycje bitlockerem, hasło pamiętam, nie tworzyłem klucza zapasowego natomiast windows 8 nie widzi mojej partycji, a raczej widzi lecz pisze ze jest niedostepna. Na stronie nigdzie nie pisało ze przed upgrade trzeba deszyfrować partycję, zawiera ona dla mnie istotne dane i na chwile obecną nie wiem czy będzie możliwe ponowne otworzenie tej partycji,
czy zna ktoś rozwiązanie tego problemu ?
pozdrawiam
[problem] upgrade z windows 7 na 8 bitlocker problem
Rozpoczęty przez
prezentacja
, 31 10 2012 17:32
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 31 10 2012 - 17:32
Napisano 31 10 2012 - 17:36
Próbowałeś przywrócić system o jeden dzień przez auktualnieniem? odszyfruj partycję i po sprawie.Na stronie nigdzie nie pisało ze przed upgrade trzeba deszyfrować partycję, zawiera ona dla mnie istotne dane i na chwile obecną nie wiem czy będzie możliwe ponowne otworzenie tej partycji,
Napisano 01 11 2012 - 01:24
jak moge dokonac przywrocenia dzien przed uaktualnieniem bylby wdzieczny za pomoc
Napisano 01 11 2012 - 11:28
Panel sterowania -> system i zabezpieczenia -> przywracanie -> odzyskaj ustawienia na tym komputerze.
Napisano 02 11 2012 - 14:42
dziekuje bardzo za informacje, jest duzo prostszy sposob, panel sterowania, szyfrowanie dysków funcja bitlocker i tam odblokowujemy swoja partycje
pozdrawiam
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych