Witam, po zrobieniu formatu, gdy wchodze do jakiejkolwiek przegladarki internetowej(nie wazne czy opera, mozilla, ie,awant browser i inn.) i przewijam strony, wystepuje efekt jakby "fali", obraz skacze, dziwnie sie przesuwa, razi po oczach, to jest bardzo meczące. Miałem kiedys taki problem po przeinstalowaniiu windowsa, ktos mi wtedy powiedział ze to wina nadpisanych plików no ale teraz robiłem format i to samo wyszło:(Jak sie tego pozbyc by strony wyswietlały sie normalnie a nie "skakały" podczaas przewijania?
problem po formacie
Rozpoczęty przez
lamcpp
, 22 01 2007 12:37
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 01 2007 - 12:37
Napisano 22 01 2007 - 14:35
Napisano 22 01 2007 - 16:02
U mojego kumpla obraz tak "skakał" po formacie dopóki nie zainstalowałem mu sterowników do karty graficznej
.
Podczas przesuwania scrollem obraz w monitorze dzielił się na pasy, które przesuwały się w miarę używania myszki
Po zainstalowaniu sterowników do karty graficznej i natychmiastowym uruchomieniu systemu ponownie o problemie zapomnieliśmy
.
Podczas przesuwania scrollem obraz w monitorze dzielił się na pasy, które przesuwały się w miarę używania myszki
Po zainstalowaniu sterowników do karty graficznej i natychmiastowym uruchomieniu systemu ponownie o problemie zapomnieliśmy
Napisano 26 01 2007 - 00:59
pewnie ze sterowniki.
zapewne uzywa sterow do standardowej karty graficznej. zainstaluj odpowiednie do posiadanej i po sprawie.
zapewne uzywa sterow do standardowej karty graficznej. zainstaluj odpowiednie do posiadanej i po sprawie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych