Skocz do zawartości

Zdjęcie

[problem] karty/monitor nie chcą działać w trybie SLI

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Klakier

Klakier

Nowy

• 4 postów

Napisano 12 06 2007 - 02:04

W skrócie. Jak ustawiam w sterownikach od kart żeby działały w trybie SLI i zatwierdzam, to mi się wyłącza monitor i w żadnym z wejść w kartach nieche sie uruchomić potem. Jedyna operacja która wycofuje działanie SLI to podłączenie przez analogowe wejśćie starego monitora CRT, wtedy łaskawie widze coś na ekranie i w ustawwieniach steroniwka znowu karty nie działaja w trybie SLI. Wie ktoś czego to może być wina?

• 0

#2 Papryka244

Papryka244

Początkujący

• 23 postów

Napisano 12 06 2007 - 18:18

A przestawiłeś taki przełącznik między dwoma gniazdami pci?? :P Jeżeli nie masz takiej płytki to masz przełączanie elektroniczne.Dlaczego ni działa?Z tego co wiem to z niektórymi tandemami są kłopoty.Podaj nam jeszcze jakie karty chcesz połączyć?AA i obok któregoś z solotów pci jest dodatkowe gniazdo zasilania.Podłączyłeś tam molex?Może twój zasilacz jest za słaby??Podaj nam dokładną konfigurację pc.

• 0

#3 willemo

willemo

Nowy

• 2 postów

Napisano 13 06 2007 - 12:33

Ja mam podobny problem. Kupiłam wczoraj kartę graficzną GeCube X1550 wlozyłam ją na miejsce starej włączyłam kompa i nic, tzn kopn działa ale monitor się nie włączył, pomarańczowa dioda. Teraz właśnie mam starą i wszystko ok, czyli monitor i kabel jest dobry. Prosiłabym o pomoc, z góry dodam że jestem zielona w tych sprawach :|

• 0

Zobacz więcej tematów z tagiem: brak sygnału monitor monitor nie reaguje

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych