Dzień dobry , nie mogę zrobić zrzutów z ekranu.Gdy wchodzę w grę Wolfqest chcę zrobic zrzut z ekranu , ale nie mogę.Naciskam klawisz PrtSc SysRq , potem wchodzę na painta i naciskam wklej , a zamiast to co powino być z plenerem gry wychodzi mi tło pulpiyu.Czemmu??Może trzeba jakiś inny sposób??Pomocy!
Jeszcze mam jeden problem i załozem go w tym samym temacie.
Dzień , dobry , nie mogę zrobić filmików.Używam programu do kręcenia filmików HyperCam.Gdy wchodzę grę Wolfqest nacisłam F2(start kręcenia) , kręciłam , potem nacisła F2(stop kręcenia).Wyszłam z gry.Puściłam filmik , było tło pulpitu przez cały czas kręcenia filmiku.Dźwiek był.Czemu??Może trzeba jakiś inny program do robienia filmików??Pomocy!
Czy to wina komputera Acer Aspire , czy gry Wolfqest??
Jeśli chcecie cos wiedzieć napiszcie , odpiszem.
Z góry dziękuję!
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: pomaxs
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 5 056
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows
Moje tematy
Nie mogę zrobić z rzutów z ekranu - czemu?
21 06 2011 - 11:38
TP-Link TL - WA500G ostrzeżenie przy połączeniu internetowym
14 06 2011 - 13:58
Dzień dobry , mam problem z internetem na Windows 7 Home Premium.Na komputerach nie znam sią za dobrze.Na tym gdzie jest sygnał z internetem pojawił mi się żółty trójkącik.Patrzałam i wyszukiwałam w pomocy komputera , ale nic nie znalazłam.Mój router(nie wiem jak sie pisze), modem działa nawet podaciskałam , ale nic się nie rozłączyło.Mam laptopa Acer Aspire ,a router to TP-link (TL - WA500G).Czy mam stary modem?Czy może to program?Mieliście podobną sytuację , napiszcie? Jeśli chcecie jeszcze coś wiedzieć to napiszę.Z góry dziekuję!
Jak posługiwać się komputerem bez myszki
05 06 2011 - 13:14
Dzień dobry , chciałam się zapytać o to jak mozna posługiwać się w_ogule bez myszki tzn. chodzi_mi co trzeba nacisnąć , żeby odtworzyć np.strone internetową , gg lub galerie obrazów. Moglibyscie mi podać hmm ... taką instrukcję.Taką instrukcję.Z góry dziękuję!
Wolfquest
05 06 2011 - 12:57
Dzień dobry , znalazłam super grę Wolfguest
.Recenzje o tej grze też są dobre.Lecz mam pytanie , bo nie wiem czy będzie dobrze działać gra na moim komputerze.Mam laptopa acer aspire 5740.
- Intel Core TMi5 processor 430M (2,26 GHz)
- rozdielczość ekranu 15,6" HD LED LCD
- Windows 7 Home Premium
Jeśli coś będzie patrzebne to mówcie.
I czy możecie również ja opisać jeśli ją macie tzn. czy wam się podoba , czy rzeczwiście jest to symulator wilka , czy wogóle opłaca się ją sciągnąć itp.
Z góry dzieki za odpowiedzi!
- Intel Core TMi5 processor 430M (2,26 GHz)
- rozdielczość ekranu 15,6" HD LED LCD
- Windows 7 Home Premium
Jeśli coś będzie patrzebne to mówcie.
I czy możecie również ja opisać jeśli ją macie tzn. czy wam się podoba , czy rzeczwiście jest to symulator wilka , czy wogóle opłaca się ją sciągnąć itp.
Z góry dzieki za odpowiedzi!
Problem z. Windows Live Movie Maker
31 05 2011 - 20:46
Dzień dobry , proszę o pomoc mam problem z Windows Live Movie Maker , ponieważ nie mogę dodać plików z odgłosem wilka.Dlatego proszę może znacie dżwięk wycia wilka , który można użyć do Windows Live Movie Maker lu stronę internetową , gdzie można ściągać do programu Windows Live Movie Maker.Bo bardzo chciałam zrobić filmik i nie mogę.Z góry dziękuję.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: pomaxs
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość