Skocz do zawartości

polifarb

OFFLINE Ostatnio: 01 11 2008 23:50
-----

Moje tematy

probem ze stacją dyskietek i wieszanie się systemu

01 11 2008 - 23:51

Wkładam dowolną dyskietkę do stacji wchodzę w mój komputer stacja dyskietek i wtedy słychać taki dźwięk jakby komputer się resetował a następnie się zawiesza. Niedawno przez to samo siadł mi win xp tzn przy uruchomieniu komputera wyskakiwało niebieskie tło i na biało napisane że wystąpił nieokreślony błąd windows nie może się uruchomić.
Co się dzieje ? O co chodzi z tą stacją dyskietek?

już nie trzeba.nieakatualne.

Problem z odczytem napisów przez lektora (allplayer+unispeaker)

31 10 2008 - 22:24

Co zrobić, żeby lektor nie czytał słów:"wykrzyknik"; "przecinek" itd ? Szukałem w ustawieniach i opcjach allplayera i unispeakera nie znalazłem nic, żeby to wyłączyć. Da się coś z tym zrobić?

problem z kartą sieci bezprzewodowej

10 10 2008 - 15:39

Proszę o pomoc w następującej sprawie:
Chciałbym łączyć się z pewną siecią bezprzewodową (w celu dostępu do darmowego neta), jednak nie jest to możliwe z powodu trochę delikatnie za dalekiej odległości do hot spota. Używam wbudowanej karty bezprzewodowej takiej zwykłej, jakie montuje się fabrycznie w notebookach(811.b/g).Połączenie jest ale praktycznie nie ma sygnału.Moje pytanie - czy jest sens zamontować jakąś inną, zewnętrzną kartę sieci WiFi żeby był zadowalający sygnał??? Czy warto dokupić taką kartę???