Skocz do zawartości

picasso

OFFLINE Ostatnio: 21 12 2007 00:58
-----

Moje posty

W temacie: Który najlepszy do nowych gierek...

20 12 2007 - 13:13

Nikt nie pomoże??

nie martw sie moze ktos sie znajdzie na moje tematy tez nikt nieodpisuje albo jakis laik co nie mam pojecia co mowi a dopiero co pisze ja ci niepomoge niestety athlon to dlamnie nie za bardzo mam teraz starego 64 3200 i nie wystarcz mi juz wiec tak ja Ty zasiegam porady ale te fora sa chyba zbyt ubogie bo na odp czekam 2 tyg.

W temacie: do grafiki i gier za 2500 funtow

20 12 2007 - 13:07

4,4 g klocek i chcesz krecic ? kreci sie slabe procki co by kasiorke zaoszczedzic .... w zestawie ktory podales niema sensu nic krecic ... ja ze swoje 2,2 zrobnilem 4,3 co prawda temperatury masakryczne i tylko na chwile tak odpalilem ale sie da ... A tego procka to raczej bez wodnego chlodzenia o wiele niedokrecisz ...

Karta jest overcloced ... wiec tez z niej wiele nie wydusisz ...
A pozatym crysis na tym sprzecie i tak na maxie nie pojdzie ;) wiec po co przeplacac? ;)
A co do swiatecznhych promocji ... to ino sa ale wcale nie sa to ceny promocyjne tylko takowe udaja ... taniej sie uda ale po swietach kupic =]

przepraszam czy umiesz czytac czy masz problem ze zrozumieniem chce kupic kompa i pytam o rade ktory zestawik bedzie najlepszy a nie ja ty sobie procka podkreciles a pozatym kazdy z tych az 2 prockow da sie podkrecic na jakies 4 4,4 GHz wiec niebodz zbyt duzym znawcom i nie udzielaj sie ja sie nieznasz
pytam expertow a nie laikow Dołączona grafika! crisis na moim kompie mi teraz chodzi w low a u kuzyna w stanach na high na podobntm sprzecie jak napisalem

a przeplacaja ci ktozy nie maja ;)