Witam.
Otóż posiadam internet 6mb w netii na łączu tp (modem sagem fast 800, system windows xp), więc płacę za 8mb, a mam teoretycznie 6mb, od dłuższego czasu zmagam się z problemem lagów oraz wysokich pingów w grze przez sieć konkretnie chodzi tu o Call of Duty 4, wcześniej nie było to tak bardzo irytujące więc nie reagowałem, teraz natomiast problem daje o sobie znać praktycznie o każdej porze, szczególnie w weekend i w godzinach "wieczornych" w pozostałe dni tygodnia. Na przykład dziś, ping w grze wynosi 50-120..oczywiście skacze ,do tego zawsze są i były problemy z gubionymi pakietami..raczej wina po stronie systemu nie leży bo raz chodzi znośnie, a raz tragicznie, z tym ,że w obu przypadkach są gubione pakiety. 6mb mam od marca, wcześniej miałem 1mb również w netii, pingi były mniejsze ,a i połączenie było stabilniejsze, właśnie od marca się tak męczę ,moja cierpliwość już się skończyła, dlatego proszę Was o jakąś radę, co mam zrobić? Dzwonić do nich? Pomoże to coś? Z góry dzięki za odpowiedzi w moim temacie i za poświęcony mi czas.

Moja zawartość
Nie podano