Skocz do zawartości

pavlo94

OFFLINE Ostatnio: 18 09 2008 20:49
-----

Moje tematy

Plamki, sterowniki i wszystko na raz... TEMAT ZAMKNIĘTY!

15 09 2008 - 19:39

:(Witam wszystkich. Mam problem z komputerem następującego typu. Kilka dni temu grałem sobie normalnie w grę, w którą grałem kilka razy wcześniej i od jakiś 2 tygodni bez przerwy. Ale do rzeczy- po jakiś 15 min. gry wszystko zrobiło się czarne, potem jakieś fioletowe i inne jakieś kolory mi powyskakiwały. Nie widać było postaci, budynków- nic. Oprócz czarnego ekranu i jakiś pasków w różnych kolorach. Po jakiś 10 sekundach trwania tego czegoś wyłączył mi się sam komp. Uruchomiłem grę jeszcze raz i to samo, ale już od razu po zalogowaniu się i wybraniu chara. No więc odinstalowałem grę, zainstalowałem ponownie i to samo. Zrobiłem formata- to samo. Zainstalowałem sterowniki z nvidia.com to mi się porobiły jakieś dziwne jaskrawe kolory i musiałem je odinstalować. Już wcześniej też tak miałem ale jakoś to obszedłem i przez dłuższy czas komp chodził normalnie aż do teraz. Później spróbowałem sterowników z omegadrivers.net. Po zainstalowaniu ich monitor kilka razy mignął tak jak powinien a potem zrobiło się czarno i tylko świeciła mi się dioda tak jakby monitor był włączony a komp nie. Po minucie wyłączył się sam. Po ponownym uruchomieniu zrobił mi się również czarny ekran i też po jakimś czasie się wyłączył. Musiałem odinstalować sterowniki z trybu awaryjnego. A teraz nie mam w ogóle sterowników i mam jakieś fioletowe paski na CAŁYM ekranie w 32-bitach. A jak dam na 16bit to będę miał niebieskie paski. Dołączam zdjęcie. Podczas gdy ładuje mi się Windows na napisie są żółte paski. Albo jak włączam kompa to tam gdzie liczy pamięć (post screen(?)) na napisach są fioletowe kropki. To jest paranoja co się dzieje na moim kompie. A zresztą sami zobaczcie na zdjęcia. :)