- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: patrykga
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 26
- Odwiedzin: 1 581
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Marzec 11, 1983
-
-
O mnie
-
GG
4061575
Moje posty
W temacie: Nowy komputer do 5k
21 11 2007 - 21:02
Ja też
W temacie: Jaki laptop tani, cichy , dobry?
21 11 2007 - 16:14
Tani, cichy, dobry? W tej cenie nie znajdziesz. Masz jakieś konkretne wymagania? Do czego będzie służył? Czy stawiasz na wydajność czy na długość pracy na baterii. Jeżeli twoim jedynym kryterium jest 1500zł to wejdź na Allegro i kup jakiś za tyle:)
W temacie: Neostrada nie może być założona z przyczyn technicznych
21 11 2007 - 16:10
Źle postawione pytanie.
W zasięgu jakiego dostawcy internetu jest Twój kolega?
Czy ma jakąś inną linie telefoniczną, telewizje kablową itp.
W zasięgu jakiego dostawcy internetu jest Twój kolega?
Czy ma jakąś inną linie telefoniczną, telewizje kablową itp.
W temacie: Gdzie kupować sprzęt komputerowy ?
21 11 2007 - 15:01
Niekoniecznie, ja np. w moim mieście mam sklep gdzie kupując np. zestaw komputerowy przepłacam może z 50zł, przy kupnie monitora kupiłem taniej jak w gral-u. Doliczając czasami koszty wysyłki przepłaci sie przy kompie ewentualnie 50-100zł. Patrząc że w razie jakichś problemów sklep ma się pod ręką, myślę że w wielu wypadkach sie opłaca.No i najczęściej ceny w takich sklepach są wyższe niż w sklepach internetowych.
Sklepy internetowe niestety już dość mocno wywindowały ceny (lub może te tradycyjne obniżyły). Tanie są tylko nowe, w większości mało znane, czasami strach tam coś kupić
W temacie: Gdzie kupować sprzęt komputerowy ?
21 11 2007 - 13:30
Dokładnie, niestety w większości przypadków te zestawy ze sklepów, marketów, Vobisów, Media Markt-ów i Saturnów są złożone tak że gdyby ktoś wszedł na stronę sklepu gdzie jest konfigurator PC często złożyłby zestaw dużo bardziej "poprawny" nie mając o tym pojęcia:)
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: patrykga
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość