Skocz do zawartości

palel_j12

OFFLINE Ostatnio: 18 11 2007 16:38
-----

Moje posty

W temacie: Problem z modemem

31 07 2007 - 20:20

Na dłuższą chwilę nie odłączałem modemu, gdyż głównie co robię na kompie to używam internetu, ale raz konwertowałem plik rmvb-->avi przez WinAviVideoConverter i używałem internetu. 2 razy mi się wysypał system podczas konwertowania, dopiero po odpięciu modemu na cały czas konwertowania, program pomyślnie zakończył proces, bez żadnych konfliktów.

30 07 2007 - 20:40

Miałem napisać taką odpowiedź:
"Zasilacz mam TakeMe 350.
Mam jeszcze pytanie. Ja i mój brat używamy różnych klawiatur(PS2 i USB), więc przeważnie są podpięte obydwie. Załóżmy, że wina tkwi w poborze mocy, więc odepnę na stałe klawiaturę na USB i zaobserwuje wtedy co się będzie działo. Jeżeli problem zniknie to mogę mieć pewność, że to wina poboru mocy? Czy klawiatura na USB BTC Model:6100C może spowodować, aż takie problemy, jeżeli jest podpięta z klawiaturą PS2 IBOX Model:KB-2225?"
Ale podczas wysyłania odpowiedzi właśnie znowu zrzucało mi pamięć fizyczną na dysk;/ tak więc już nie wiem.
Czy fakt, że mam zasilacz TakeMe 350 wyklucza problem z poborem mocy?

30 07 2007 - 20:28

Zasilacz mam TakeMe 350.
Mam jeszcze pytanie. Ja i mój brat używamy różnych klawiatur(PS2 i USB), więc przeważnie są podpięte obydwie. Załóżmy, że wina tkwi w poborze mocy, więc odepnę na stałe klawiaturę na USB i zaobserwuje wtedy co się będzie działo. Jeżeli problem zniknie to mogę mieć pewność, że to wina poboru mocy? Czy klawiatura na USB BTC Model:6100C może spowodować, aż takie problemy, jeżeli jest podpięta z klawiaturą PS2 IBOX Model:KB-2225?