- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: palel_j12
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 410
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
5585311
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Problem z modemem
31 07 2007 - 20:20
Na dłuższą chwilę nie odłączałem modemu, gdyż głównie co robię na kompie to używam internetu, ale raz konwertowałem plik rmvb-->avi przez WinAviVideoConverter i używałem internetu. 2 razy mi się wysypał system podczas konwertowania, dopiero po odpięciu modemu na cały czas konwertowania, program pomyślnie zakończył proces, bez żadnych konfliktów.
30 07 2007 - 20:40
Miałem napisać taką odpowiedź:
"Zasilacz mam TakeMe 350.
Mam jeszcze pytanie. Ja i mój brat używamy różnych klawiatur(PS2 i USB), więc przeważnie są podpięte obydwie. Załóżmy, że wina tkwi w poborze mocy, więc odepnę na stałe klawiaturę na USB i zaobserwuje wtedy co się będzie działo. Jeżeli problem zniknie to mogę mieć pewność, że to wina poboru mocy? Czy klawiatura na USB BTC Model:6100C może spowodować, aż takie problemy, jeżeli jest podpięta z klawiaturą PS2 IBOX Model:KB-2225?"
Ale podczas wysyłania odpowiedzi właśnie znowu zrzucało mi pamięć fizyczną na dysk;/ tak więc już nie wiem.
Czy fakt, że mam zasilacz TakeMe 350 wyklucza problem z poborem mocy?
"Zasilacz mam TakeMe 350.
Mam jeszcze pytanie. Ja i mój brat używamy różnych klawiatur(PS2 i USB), więc przeważnie są podpięte obydwie. Załóżmy, że wina tkwi w poborze mocy, więc odepnę na stałe klawiaturę na USB i zaobserwuje wtedy co się będzie działo. Jeżeli problem zniknie to mogę mieć pewność, że to wina poboru mocy? Czy klawiatura na USB BTC Model:6100C może spowodować, aż takie problemy, jeżeli jest podpięta z klawiaturą PS2 IBOX Model:KB-2225?"
Ale podczas wysyłania odpowiedzi właśnie znowu zrzucało mi pamięć fizyczną na dysk;/ tak więc już nie wiem.
Czy fakt, że mam zasilacz TakeMe 350 wyklucza problem z poborem mocy?
30 07 2007 - 20:28
Zasilacz mam TakeMe 350.
Mam jeszcze pytanie. Ja i mój brat używamy różnych klawiatur(PS2 i USB), więc przeważnie są podpięte obydwie. Załóżmy, że wina tkwi w poborze mocy, więc odepnę na stałe klawiaturę na USB i zaobserwuje wtedy co się będzie działo. Jeżeli problem zniknie to mogę mieć pewność, że to wina poboru mocy? Czy klawiatura na USB BTC Model:6100C może spowodować, aż takie problemy, jeżeli jest podpięta z klawiaturą PS2 IBOX Model:KB-2225?
Mam jeszcze pytanie. Ja i mój brat używamy różnych klawiatur(PS2 i USB), więc przeważnie są podpięte obydwie. Załóżmy, że wina tkwi w poborze mocy, więc odepnę na stałe klawiaturę na USB i zaobserwuje wtedy co się będzie działo. Jeżeli problem zniknie to mogę mieć pewność, że to wina poboru mocy? Czy klawiatura na USB BTC Model:6100C może spowodować, aż takie problemy, jeżeli jest podpięta z klawiaturą PS2 IBOX Model:KB-2225?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: palel_j12
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość