Panowie, dzieki za pomoc.
Ostatecznie zdecydowalem sie na ten zasilacz:
SilverStone Strider 850W
http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obudow/SilverStone/Strider/Zasilacz_SilverStone_Strider_850W/pelny,id,42155/
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: p77h
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 7
- Odwiedzin: 828
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
GG
6048860
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP SP2 PL
Moje posty
W temacie: Radoslaw 4870 w CF - jaki zasilacz ?
30 07 2008 - 20:26
W temacie: Konfig do oceny
29 07 2008 - 21:58
zestaw OK.
Ale ile dajesz za dyski ??? z tego co wiem nie są opłacalne. I ile za zasilacz.???
Dyski po 189 zl za sztuke. Mam po prostu zaufanie do dyskow Seageta i nie chce nic innego.
Najwiekszy orzech do zgryzienia mam z zasilaczem. Ten SilverStone kosztuje 546 zl. Troszke mi tu drogo i chcialbym tu zbic cos. Najwiekszy problem ze potrzebuje 4 wtyczek 6 pinowych. pociagajacy jest Corsair 750 W, ale jest trudno dostepny i cena troche mi nie pasuje (za tani), bo bodajze 340 zl. Znalazlem fajnego OCZ 780 W z odpinanymi kablami, za 420 zl, ale ma z kolei tylko 2 wtyczki 6 pinowe.
W temacie: Komp do gier, dwie opcje do wyboru, pomozcie
12 07 2008 - 20:43
Bierz 2 zestaw , ale po co Ci zasiłka 800W ???? Weż Chiefteca CFT-14C 650/750W
dysk Seagate , Samsung.
Reszta OK.
Narazie 2GB wystarczą a za pół roku dokupisz kolejne 2GB .Możesz też wziąśc 4GB ( 32bit wykorzysta 3.25GB ) Nie wydawaj kasy na badziewną Viste.
Zasilka 800 W musi byc, gdyz docelowo planuje postawienie tam 3 kart graficznych, a juz sie kiedys nauczylem ze zasilka to najwazniejszy element i tu sie nie oszczedza. Chociaz rzeczywiscie tego chiefteca rozwaze. nad wyborem dysku nie zastanawialem sie wcale, gdyz system postawie na juz sprawdzonym w obecnym kompie samsungu 160 Gb sata, a drugi dysk to jedynie magazyn ma byc.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: p77h
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość