Skocz do zawartości

oskaritek77

OFFLINE Ostatnio: 27 03 2012 23:58
-----

Moje tematy

Grafika na forum

27 03 2012 - 23:58

Witam.
Szukam jakieś osoby, która wykonała by mi kilka grafik na moje forum.
Chodzi mi o grafike do działów ( np piłka nożna - wiec jakiś obrazek nawiazujacy do piłki ) oraz jakieś logo.
Za prace oczywiscie osoba ta dostanie jakieś honorarium.

Jesteś zainteresowany ?
Jesteś konkretny ?

Pisz : 40279187

Profesjonalne forum $$

14 03 2012 - 15:23

Witam.

Szukam kogoś, kto zna się na temacie forum ...
Jestem skłonny zapłacić komuś, kto pomoże mi założyć profesjonalne forum.
Nie chce jakiegoś forum, typu fora.pl czy coś, gdzie mogę zmienić kolor strony i dodawać tematy.
Chce mieć profesjonalne forum od początku.
Tylko na początku żeby było tak, że wgrywam sobie np jakiś styl forum, mogę go lekkko zmodyfikować i z biegiem czasu gdy będę coraz bardziej ogarniał forum, bede dodawał oraz zmieniał styl forum.

Jeśli znasz się na forach, napisz do mnie, napewno nie pożałujesz !

GG : 40279187

Strona, zabezpieczenie, uploading reklamy.

12 03 2012 - 20:36

Witam wszytskich ;)

Proszę o odpowiedź kogoś, kto się na tym zna lepiej niż ja ... ( bo czytać to i ja czytałem rożne rzeczy, ale nie ma to jak uzyskać konkretną odpowiedz od kogos, kto się tym zajmował i ma jakieś doświadczenie ).
Także jak ktoś chce mi podesłać jakiś link do poradnika, to dziękuje ...
Do odpowiedzi nikogo nie zmuszam, jak ktoś chce mi pomoc, odpowie z czystej checi na moje pytania, a jak wiadomo, dzis pomagasz mi, ja za tydzien Tobie ... :)

ODNOŚNIE ZABEZPIECZEŃ !

czy jakiekolwiek zabezpieczenia to już są na stronie?
jaka jest mozliwosc ze na strone mi ktoś się włamie?
czy może to zrobic kazdy kto ukończył gimanzjum i w pewnym stopniu interesował się informatyką a jesli juz sie wlamie to co moze zrobic, skasowac strone, zmienic tresc ? czy jet coś takiego jak kopia, i jak np ktoś mi skasuje strone albo zmieni jakąś treść, to

porostu wklejam tą kopie i wszytskie statystyki [ komenatrze, wyswietlenia, zdjecia itp ] sa takie jak byly wczesniej na stronie ?
jesli te zazbepieczenia sa slabe to czy mozna kupic gdzies jakies lepsze?
np czym się rożnią zabezpieczenia tego forum od kwejka ? albo oneta od nowej strony stworzonej przez programiste ?
czy osoba ktora mi robila tą stronę, moze miec podglad do niej nawet jak zmienie sobie passy ?
czy ktoś może skopiowac jakos zrodlo mojej strony i stworzyc sobie taka sama strone?
czy jeśli strona posiada forum, to na forum panują takie same zabezpieczenia jak na stronie czy to już całkiem inna broszka ?

ODNOŚNIE UPLOADU

jak to jest z tym zarabianiem na uploadzie ...
rejestruje sie na www.upload.xx robie sobie konto.
wrzucam tam powiedzmy jakiś filmik i dostaje wygenerowany link
www.upload.xx/mojfilmik
teraz rozsyłam go do wszytskich znajomych na gg
stawka za pobranie filmiku to 1 gr
jest ich powiedzmy 50, kazdy z nich sciągnie to na moim koncie pojawia się 50 groszy ?
czy mogę zarejestrować się na każdym możliwym serwie uploadingu ?
i np z serwisu upload.xx sciagnie 50 osob, z drugiego upload22.xx sciagnie 30 osob, to na jednym serwisie bede mial do wyplacenia 50 gr a na drugim 80 mimo że na jednym i drugim jest ten sam filmik wrzucony ?
oczywiście to nie jest realny przyklad, napisałem go by każdy zrozumiał moją logikę ...

ODNOŚNIE REKLAM

są takie serwisy, na których się rejestrujesz i otrzymujesz od nich powiedzmy banner. wklejasz go na swoją stronę na jakiś tydzień i tylko przez to ze on tam był dostajesz jakąś kasę ?

są takie serwisy którzy Ci dają banner i dostajesz kasę za to że ktoś kliknie w tą reklame czy banner ?

są takie serwisy że dostajesz tylko kase za to że ktoś kliknie i się zarejestruje na tej stronie ?

są takie serwisy że dostajesz kase za to ze jest tylko na stronie, za to że ktoś kliknie ale sie nie zarejestruje, za to ze wejdzie i sie zarejestruje czyli 3in1 ?

czy może są jeszcze jakieś lepsze sposoby na zdobywanie kasy by utrzymać strone/forum z reklam ?

ODNOŚNIE YOUTUBE

jak udostępnie filmik na youtube no i powiedzmy że będzie zbierał wyświetlenia, mogę z youtube tak współpracować że będą mi płacić abym wstawiał kolejne filmiki czy za każde wysiwietlenia ?
np 1000 wyświetlen - 10 gr ?
jak to jest z tym ?
co jest ważniejsze, wyswietlenia, fajne, komenatrze , czy może wszytsko na raz ?

ODNOŚNIE FACEBOOK

prawda czy mit?
tutaj podobno dostaje się kase za lubie to.
powiedzmy mam swoją strone zalozona na fejsbuuku i np 1000 lubie to = 10 zł czy jak ?

OK.
Jeśli ktoś mi konkretnie odpowie na te pytania, jestem sklonny zafundować nawet mały prezencik w postaci doładowanka tel :)
DZIEEEEEEEEEEEEEEEEKI :E

Samsung RV720 sterowniki karta graficzna geforce nvidia.

12 03 2012 - 11:31

Witam.

Gdy kupiłem laptopa miałem na nim oryginalny system Win7, aczkolwiek gdy całe życie pracuje się na XP'ku, również na tym laptopie chciałem do niego powrócić.
Instalacja WinXP również była skomplikowana, bo tu jakieś blokady były, jakieś sterowniki musiałem wgrywać SATA itp, no ale na szczęście mi się już udało.
Po wgraniu systemu XP, jak przystało zabrałem się za sterowniki.
Wchodzę na stronę modelu mojego laptopa i zassysam stery.
Sieć spoko, dźwięki spoko, grafika ... KLAPA :/
Nie wiem czemu, ale za żadne skarby nie mogę zainstalować sterowników do karty graficznej ...
W menadżerze urządzeń w ogóle nie mam kategorii Karta Graficzna :

http://screenshooter.net/0992019/rryfrgn

Gdy próbuje zainstalować sterowniki NVIDIA wyskakuje mi taki error :

http://screenshooter.net/0992019/angirsl

Gdy instaluje stery ze strony samsunga

http://www.samsung.com/uk/support/download/supportDownloadMain.do

instalacja idzie do końca, lecz po ponownym uruchomieniu nic a nic się nie zmieniło ...

Nie wiem, może źle zainstalowałem stery od chipsetu, może zły model karty graficznej wybieram ( jeśli tak, to jak sprawdzić dokładnie jaki mam model tej karty, bo everesty i inne wspomagacze nie pokazują, gdyż nie ma stera ... )

http://screenshooter.net/0992019/ihiundr

http://screenshooter.net/0992019/lvdldbm

http://screenshooter.net/0992019/wfxrdec

Co mam kurcze zrobić by zainstalować tą karte graficzną jakaś, bo te trzęsące się okienka już mnie tak wkurrrrrr ... hehe

Za ciężko pracę i pomoc, oczywiście wynagrodzę ....

Proszę o pomoc !