Witam wszystkich forumowiczów!
Ostatnio zacząłem grać w Ccabala. Juz nie raz w niego grałem, w inne gry również, ale do cabala wróciłem nidawno. Nie miałem z odpalaniem gry itp. żadnych problemów, ale wczoraj komputer nagle mi się zaciął, ekran zaczął migać i sie wyłączył, tzn. pojawił się czarny obraz. Jeszcze przed pokazaniem się czarnego tła, zdążyłem przeczytać kawałek komunikatu "sterowniki ekranu" lub coś takiego, ale na pewno widziałem słowo "sterowniki". Za trzecim razem, gdy to się wydarzyło, przy włączaniu komputera pojawiały sie wykrzykniki, ekran miał dziwne kolory i nie chciało mi pokazać pulpitu. Pokakazało jedynie "Trwa uruchamianie systemu" (mam windows 7) i dalej nic. Za którymś razem było pokazane, czy chcę włączyć komputer z naprawą, coś takiego, no i jakoś tam zaczął działać. Wczoraj w nocy pograłem troszkę i okej, ale dzisiaj ten sam problem. Aby grać w Cabala musiałem w antywirusie wyłączyć skanowanie tego, gdzie ta gra jest. Wiecie może o co chodzi? Jeśli potrzebujecie jakiś dodatkowych informacji, to proszę napisać, a ja postaram się ich udzielić.
Z góry dziękuję za pomoc.

Moja zawartość
Nie podano