chłopaki, liiipa:/ będę miał w poniedziałek następujący zestaw:
AMD Phenom II X3 720 /2.8GHz, 95W, BOX, Black, AM3/
AsRock M3A790GXH/128M /AMD 790GX, DDR3-1600/
OCZ 2GB (2x1GB) PC800 CL5 SpecialOps
Samsung 320GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F1
Gainward GeForce GTX 260 GoldenSample 896MB DDR3 /448bit/ HDTV 2xDVI
OCZ StealthXStream 500W
i nagrywarka jakaś tam:P
dzwoni dzisiaj do mnie koleś i mówi, że złożył mi zestaw;| byłem u niego tydzień temu w poniedziałek, żeby luknął mi na zestaw, jaki złożyłem.. i wychodzi na to, że przyjął to jako zamówienie:/ także wasze rady zachowam sobie na później, jakby jakaś część mi padła:P co myślicie o powyższym zestawieniu? już nic niestety nie wywalę, oceńcie to tylko.
dzięki za tyle udzielonych rad
pozdrawiam
.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: onczylija
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 10
- Odwiedzin: 596
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
windows
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: Sprawdź czy dobry zestaw złożyłeś
31 10 2009 - 23:13
31 10 2009 - 15:37
Jackass, mi nie chodzi o najtańszą kartę graficzną, ale dobrą i w miarę tanią. Jeżeli mógłbym Was prosić to napiszcie mi zalety i wady kart Gainward GeForce GTX 260 GoldenSample 896MB DDR3 i Radeon 5770. I tego Radeona to jaka firma produkuje?
31 10 2009 - 11:23
chłopaki, mówiąc o grafice "4870", "4890", "Radeon 5770" to macie na myśli asusa czy gigabyte? bo patrzę, że obie te firmy mają podobne oznaczenia. Ponadto płyty te współgrają z DDR5, a załóżmy w płycie głównej mam DDR3 to czy to jakoś ze sobą będzie kolidowało?
.
.
30 10 2009 - 22:05
no o esc.pl slyszalem. a jeszcze jakies propozycje?
.
.
30 10 2009 - 21:50
Jackass, nie podoba Ci się grafika- zaproponuj coś rozsądnego. A mobo- co miałeś na myśli?
SW29l, proponujesz Athlona x4 620, płyte gł.MSI i grafike na 5770. Napisz czym się różnią Twoje propozycje od moich, dlaczego miałbym je wybrać.
A co do dyskusji na temat zamieszkania to.. jestem z Olsztyna:D Nie wiem w jakim sklepie, Jackass, zamówię omawiany sprzęt. Może coś, jako znawca tutejszego rynku, zaproponujesz?
Pozdro
.
SW29l, proponujesz Athlona x4 620, płyte gł.MSI i grafike na 5770. Napisz czym się różnią Twoje propozycje od moich, dlaczego miałbym je wybrać.
A co do dyskusji na temat zamieszkania to.. jestem z Olsztyna:D Nie wiem w jakim sklepie, Jackass, zamówię omawiany sprzęt. Może coś, jako znawca tutejszego rynku, zaproponujesz?
Pozdro
.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: onczylija
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość