Skocz do zawartości

olo_1976

OFFLINE Ostatnio: 31 10 2009 20:00
-----

Moje tematy

problem z dosowym ghostem

07 11 2006 - 14:24

Witam. Już od dłuższego czasu używam Norton Ghost 2003, do tej pory bezproblemowo. Nie wiedzieć dlaczego ostatnio napotkałem na dziwną sytuację. Zrobiłem bez problemu obraz partycji systemowej C (doinstalowane nowe programy), bez żadnych błędów, po czym chciałem dla sportu sprawdzić czy obraz przywróci się bezboleśnie. Niestety okazało się, że nie Odpaliłem ghosta z dyskietki bootującej, program odpalił się normalnie pod dosem, ale jakież było moje zdziwienie, kiedy chciałem pokazać mu miejsce na dysku gdzie zapisany jest zrobiony wcześniej obraz. Zapisałem go na partycji D w utworzonym tam katalogu o nazwie"ghost". Jednak kiedy w programie otworzyłem partycję D, żeby wskazać mu obraz który ma przywrócić nastapił opad szczenki, bo nie znalazłem tam utworzonego przeze mnie katalogu z obrazem, więcej, katalogi które widział ghost w żeczywistości zostały usunięte jakiś miesiąć wcześniej! Natomiast niedawno tworzone katalagi, które aktualnie w rzeczywistośi znajdują się na partycjach są dla niego niewidoczne! Program ma coś w rodzaju de javu z przed jakiegoś miesiąca. Czym to może być spowodowane? Jest jakiś sposób na usunięcie tego problemu? Z góry dziękuję za pomoc.