Mam problem ze sterownikami do redeona xpres 200m . A mianowicie wyglada to tak :
mam laptopa Fujitsu Siemens Amilo li 1718 był na nim windows vista lecz ten system bardzo mi nie wasował wiec postanowiłem postawic na nim xp . wszystko sie udało system zainstalowany lecz dopiero na końcu zobaczyłem iż błyty ze sterownikami były przeznaczone tylko do systemu vista... ale jakos sobie poradziłem z karta dzwiekowa z karta sieciowa także lecz jedyny jaki problem został to własnie karta graficzna jak zainstalowałem sterowniki od visty to pozostaje jakis błąd i otrzymuje taka informacje "System Windows nie może załadować sterownika urządzenia dla tego sprzętu. Sterownik może być uszkodzony lub nieobecny. (Kod 39) Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów." znalazłem sterownki niby na xp do mojej karty ale gdy je chce zainstalowac wyskakuje jakis blad który brzmi tak :"Setup did not find a driver compatible with your currenty hardware or operating system" po czym wyskakuje nastepna informacja :" Setup was unable to complate the instalation . Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before runing setup"
Prosze o szybka pomoc ...
oksen444

Moja zawartość
Nie podano