Edit:
przy włączonym groove monitor i p17RunE była zwiecha, więc nie było tych prób tak wiele
tzn nie.. zle przeczytlaem
Edit2:
Zrobiłem tak jak mówisz, czyli włączone wszystko prócz tych 2.. i również się zawiesił....
Edit3:
przeskanowałem komputer tym malware bytes i oto co znalazło.
Malwarebytes' Anti-Malware 1.40
Wersja bazy definicji: 2712
Windows 6.1.7077
2009-08-29 18:42:56
mbam-log-2009-08-29 (18-42-56).txt
Typ skanowania: Pełne skanowanie (C:\|D:\|E:\|)
Przeskanowane obiekty: 234608
Upłynęło: 28 minute(s), 31 second(s)
Zainfekowane procesy w pamięci: 2
Zainfekowane moduły pamięci: 1
Zainfekowane klucze rejestru: 1
Zainfekowane wartości rejestru: 0
Zainfekowane pliki rejestru: 1
Zainfekowane foldery: 1
Zainfekowane pliki: 4
Zainfekowane procesy w pamięci:
C:\Program Files (x86)\RelevantKnowledge\rlservice.exe (Spyware.Marketscore) -> Unloaded process successfully.
C:\Program Files (x86)\RelevantKnowledge\rlvknlg.exe (Spyware.Marketscore) -> Unloaded process successfully.
Zainfekowane moduły pamięci:
C:\Program Files (x86)\RelevantKnowledge\rlls.dll (Spyware.Marketscore) -> Delete on reboot.
Zainfekowane klucze rejestru:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{d08d9f98-1c78-4704-87e6-368b0023d831} (Adware.RelevantKnowledge) -> Quarantined and deleted successfully.
Zainfekowane wartości rejestru:
(Nie wykryto groźnych plików)
Zainfekowane pliki rejestru:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoActiveDesktopChanges (Hijack.DisplayProperties) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.
Zainfekowane foldery:
C:\Program Files (x86)\RelevantKnowledge (Spyware.Marketscore) -> Delete on reboot.
Zainfekowane pliki:
C:\Program Files (x86)\RelevantKnowledge\rlls.dll (Spyware.Marketscore) -> Delete on reboot.
C:\Program Files (x86)\RelevantKnowledge\rloci.bin (Spyware.Marketscore) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Program Files (x86)\RelevantKnowledge\rlservice.exe (Spyware.Marketscore) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\Program Files (x86)\RelevantKnowledge\rlvknlg.exe (Spyware.Marketscore) -> Quarantined and deleted successfully.usunąłem i działa.

Moja zawartość
Nie podano