Skocz do zawartości

numerone

OFFLINE Ostatnio: 28 12 2007 19:16
-----

Moje posty

W temacie: Co zrobić z kompem

10 12 2007 - 23:12

No tak zapomniałem dodaćprzez ten tydzień nie próżnowałem, komputer jest po formacie, i [beeep] z tego wynika problem jest ten sam i siedzi prawdopodobnie w sterownikach

10 12 2007 - 19:49

Ludzie pomocy!Dołączona grafika Tydzień bez kompa, ile można, a nikt nie potrafi pomoc. W większość gier nie mogę grać, i nie sąto wymagające gry, przykład Diablo 2, już menu gry ma błędy grafiki logo gry lata po całym ekranie, a gdy wchodze w grę poruszam się po czarnych dziurach. W menadżerze urządzeń sprawdzałem i jest problem z jakimś sterowniokiem MEDIA. Jedyne rozsądne zdanie jakie usłyszałem na temat tego problemu to to że Jest jakiś problem ze sterem od agp, ale mi jużpodczas instalacji sterów od płyty głównej wyskakują błędy. Proszę o pomoc jaką kolwiek, może mnie coś nakieruje na odpowiędni tor.

07 12 2007 - 23:44

Z tym już sobie poradziłem, ale teraz mam inny problem. Włączyłem grę i strasznie chrz.nia mi się tekstury. W kompie nie wymienilm dysku i nie formatowałem go mam na nim starą wersję xp bez SP, czy to możliwe, że stary od grafy nie działają przez windowsa??

07 12 2007 - 08:08

ale tam były tylko 2 dystansówki, nie było podkładek. Skąd to wziąść??

06 12 2007 - 22:59

Fajny zestawik mi daliście i skorzystałem z tego, ale teraz mam problem. cały czas świeci mi się dioda stacji dyskietek, a obudowa kopie czasem prądem, no i jeszcze jedno, za każdym razem kiedy wciskam power komp włacza się po 1 sek wyłacza i dopiero normalnie się uruchamia, jest ktoś kto mi w tym pomoże???