- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: novac78
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 11
- Odwiedzin: 1 187
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows
0
Neutralna
Znajomi
novac78 nie posiada znajomych
Moje tematy
problem z zakładka Documents and Settings w eksploratorze Windows
02 02 2012 - 02:16
Witam mam taki mały problem z zakładką Documents and Settings tworzoną przez windowsa na partycji C: podczas instalacji. Otóż owa zakładka mi znikła nie widać jej w oknie windowsa (tz Moj komputer\C;\), ale fizycznie istnieje bo wpisałem ścieżkę dostępu do danych w oknie u góry i pokazały się zawarte w niej pliki. Nie kasowałem tej zakładki ani nikt mi jej nie skasował bo tylko jak mam dostęp do kompa. Tak podejrzewam ze przyczyna leży w zarażonym pliku który się w niej znajdował googletask.exe, może wirus zablokował całą zakładkę Documents and Settings zęby nie można było go zlokalizować, nie wiem. Teraz mam takie pytanie jak mogę odzyskać owe Documents and Settings bo mam tam parę ważnych plików i nie chce za każdym razem wyklepywać ścieżki dostępu jak będę chciał je uruchomić. Będę wdzięczny z pomoc pozdro
Zapamiętywanie haseł do stron internetowych przez XP
22 01 2012 - 03:07
Witam, chciałem się zapytać gdzie mogę znaleźć wszystkie dane dotyczące zapamiętywania loginów i chaseł do stron internetowych, tz gdzie XP to zapisuje ??. Chciałem zainstalować sobie nową winde i przeżucić owe dane do nowego systemu tak zebym miał wszystko tak jak było zapisane w starym systemie.
Na jakie parametry zwrocić uwage przy kupnie monitora
04 01 2012 - 02:42
Witam ponownie dalej jak widać mecze temat monitorów. Tym razem chciałem się zapytać co ważniejsze w parametrach bo czytałem ostatnio na ten temat trochę i chciałem zaczerpnąć opinii. W poprzednim temacie poruszyłem kąty widzenia w monitorach, teraz chciałem się zapytać co ważniejsze matryca z szybkim czasem reakcji 2ms słabszą barwą kolorów i słabszymi kątami widzenia jak TN. Czytałem że nie ma efektu smużenia w grach i przy oglądaniu filmów przy tak niskim czasie reakcji 2ms ale czy ten efekt naprawdę jest tak zauważalny czy można go pominąć na rzecz np:6-8ms co da na lepsze barwy i kąty widzenia przy matrycy MVA. Szkoda że nie można połączyć tych 3 efektów w jedno 2ms, dobre kąty i barwy w monitorach większego typu 24-17". Taka anomalia pojawiła się w moim starym 19" BenQ FP93GX. jak dotąd nie znalazłem monitora z matrycą MVA 2ms 24" lub większy, może ktoś zna jakiś monitor to chętnie obczaję.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: novac78
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość