Witam!
Od kilku tygodni pojawil mi sie problem zwiazany z internetem.Po 15-20 minutach internet zaczol sie rozlaczac i niemozna bylo
wejsc na zadna stronke dopiero po zrestartowaniu komputera spowrotem zaskakiwal na 15 minut.Na poczatku myslalem ze to jest wina neostrady ze jest jakas przerwa w laczach lub cos podobnego.Ale po kilku rozmowach z pomoca techniczna udalo mi sie wezwac techników z TP.Przyjechali i podlaczyli laptopa pod liveboxa i okazalo sie ze z linia wszystko w pozadku poniewaz u nich nierozlaczal sie internet.Powiedzieli ze to cos z wejsciem usb lub plyta glowna.A wiec kupilem w sklepie wejscie usb 2.0 pod gniazdo PCI i jest troche lepiej teraz internet chodzi 3-4 godziny i dopiero sie rozlacza.Czy ktos ma pomysl od czego to moze byc???Czy to jest wina plyty glownej, a moze cos z przepustowoscia usb???Moze wie ktos czy sa jakies programy ktorymi mozna sprawdzic czy nie przegrzewa sie plyta glowna lub program ktorym mozna sprawdzic obciazenie wejscia usb, poprostu cos z programow diagnostycznych.A moze ktos ma inny pomysl? Za wszystkie porady bede baaaaardzo wdzieczny.
Pozdrawiam
[net] Problem z internetem! :-(
Rozpoczęty przez
ryba1983
, 25 06 2007 15:43
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 06 2007 - 15:43
Napisano 26 06 2007 - 13:34
Z jakiej przeglądarki korzystasz?
Napisano 26 06 2007 - 13:45
Prosze. Korzystam z IE nieznam wersii chyba 7.0 z XP SP 2
// Maciej13 - Logi z posta usuwam, ponieważ przez nie rozchodziło się Forum.
Napisano 28 06 2007 - 12:05
Nie wiem dlaczego, ale w tamtych logach były "sklejone" wpisy. Pokaż je jeszcze raz, tyle że wklej je na Wklej.org.
Napisano 01 07 2007 - 19:34
Soory ze zawracalem Wam glowy gdy wymienilem USB to po 2 dniach wszysko wrocilo do normy.Teraz juz chodzi caly czas nie rozlacza sie nawet po 16 godzinach.
Dzieki za pomoc
Pozdrawiam
Dzieki za pomoc
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty