Skocz do zawartości

Zdjęcie

[neo] Co oprócz neostrady?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Manieczki

Manieczki

Początkujący

• 59 postów

Napisano 23 01 2007 - 11:02

Witam
Mieszkam na przedmieściach miasta, no w zasadzie to jest już wieś więc do nie dawna wydawało mi sie ze pozostaje mi tylko NEOSTRADA. Mam ją 6 miechów i musze przyznac ze trochę problemow z nią jest. No i przede wszystkim jest droga. Mam opcję 128. Myślę nad zmianą internetu u jakiegos innego operatora na jakies 512 i moze wydatki beda takie sam jak przy neostradzie 128.
Jaki internet polecacie(zależy mi głównie na bezproblemowosci i zeby był niedrogi)??

• 0

#2 Titter

Titter

Linux I Sieć.

• 237 postów

Napisano 23 01 2007 - 19:11

Hm, no to zalezy jakich masz operatorow, nikt ci specjalnie lacza nie bedzie ciagnal kilka kilometro dla jednej osoby. Wyjsciem jest radiowka (11Mb) ale nie wiem jak z cena. Napisz moze jakiego miasta to sa obrzeza i takie tam :/

• 0

#3 Manieczki

Manieczki

Początkujący

• 59 postów

Napisano 23 01 2007 - 19:52

Hm, no to zalezy jakich masz operatorow, nikt ci specjalnie lacza nie bedzie ciagnal kilka kilometro dla jednej osoby. Wyjsciem jest radiowka (11Mb) ale nie wiem jak z cena. Napisz moze jakiego miasta to sa obrzeza i takie tam :/

To są obrzeza miasta Lublin. Dokładnie to miejscowość - Uniszowice.
  • 0

#4 Pecet

Pecet

Początkujący

• 106 postów

Napisano 24 01 2007 - 14:58

Musze przyznac ze trochę problemow z nią jest.

Jakie masz problemy z Neostradą? :P
Ja mam naeo aktualnie 256 (zwiększone 128 po promocji) i teraz zakładam 1mbps i nie zamierzam rezygnować z usługi TP :)
  • 0

#5 Manieczki

Manieczki

Początkujący

• 59 postów

Napisano 24 01 2007 - 22:18

Jakie masz problemy z Neostradą? :)
Ja mam naeo aktualnie 256 (zwiększone 128 po promocji) i teraz zakładam 1mbps i nie zamierzam rezygnować z usługi TP :)

ano taki ze jest za droga :P Co myslicie o NETII chyba sie tam przerzuce.

Czy moze mi ktos jasno powiedziec czy moge założyć jakis inny internet oprócz Neostrady w miejscu gdzie nie docierają Multimedie i Netie i UPC?

//edytował titter: dostajesz warna. Widac ze niestosujesz sie do regulaminu :/ Nalezy edytowac wlasne posty jezeli chce sie cos dopisac a nie wysylanie posta za postem :/
  • 0

#6 neomaster

neomaster

Obserwator

• 7 postów

Napisano 27 02 2007 - 21:21

teraz jast neo 1mb po dobrej cenie wiec za stanowiłbym sie czy jest sens odchodzisć
  • 0

#7 Spider_man

Spider_man

Początkujący

• 19 postów

Napisano 07 03 2007 - 14:01

Sprawdź ofertę Energis'a. Na podobnych zasadach, jak Netia oferują dostęp po telefonie z TP.

Pozdrawiam

Spider
  • 0

#8 Trivelt

Trivelt

Unix fan

• 406 postów

Napisano 07 03 2007 - 22:07

Autor tematu nie jest już chyba zainteresowany odpowiedzią w nim. Tym razem ostrzegam słownie, ale proszę pamiętać że "archeologia" jest karana "warnami". Zamykam. Ewentualne pretensje na PW

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych